• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bir sayfadan başka bir sayfaya bilgi aktarma

sanırım istediğiniz oldu... ancak ben sarı, kırmızı ve yeşili birlikte beğenmediğim için mavi yaptım...

farklı data girerek deneyebilirsiniz, işlemin "geri al" ı yoktur :)

bir de, renklendirmeyi direkt koşullu biçimlendirme ile yaptım, makro ile değil...
Bu nedenle giriş yaptıkça önceki satırlardan biçim boyacısı/format painter ile satırın biçimlendirmesini aynı hale getirin.

son olarak da naçizane bir tavsiye; geldiği/geleceği tarih/saatleri , direkt olarak excelin tarih saat formatında yazınız, kendiniz araya / - satır başı falan koymazsanız, sıralaması daha iyi çalışır.

sıralama, taleplerde talebin geldiği , sonuçlananlarda ise geleceği tarih kolonlarına göre

Ekli dosyalar

Doğan hocam ellerine sağlık süper olmuş biraz fazla olacam ama bişeyler daha istesem ayıp olurmu

1.dosyayı yeniden düzenledim boş bırakmak yerine (parça bekleniyor,servise yönlendirildi,usta bekleniyor) yazıldığı zaman kırmızı olsa
2.devam ediyor yazılı olanlar sarı
3.tamamlandı yazanlarıda yeşil yapsak
4.son olarakta kaydet butonunuda sonuç yazan hücreye almamız mümkünmü

renkler ile ilgili benimde aklıma sizin düşündüğünüz geldi ama biz bu renkleri trafik ışıklarına uyarlamak için tercih ettik

yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Veri Aktarma ile ilgili bir sorunum var.

Arkadaşlar ekte bir liste var. Bu bir labaratuar hasta takip kayıt ve sonuç listesidir. Netice itibariyle çabanız insanlığa hizmet de olacak. Hastalar kayıt ediliyor şimdilik 7000 e yakın var. Bu hastalara istek formu oluşturuluyor. Kendi çabalarımla bu istek formuna bişeyler yaptım ve hasta isimlerini otomatik olarak çağırabiliyorum. Sizden istediğim istekk sayfasının en altına hastanın daha önceleri gelişleri var ise eski sonuçlar ısmına en yakın tarihten en uzak tarihe doğru süzülüp aktarıması mümkün müdür? Bunların doğru şekilde çağrılması sayesinde eski sonuçlarını görüp daha doğru tahliller yapabileceğiz. Kara düzen biz hastayı aratıp çıktı üzerine elle daha önceki sonuçlarını yazarak yapıyoruz bu işi. İlginize şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

doğan hocam fazla oluyorum farkındayım birde bunu nasıl yaptığınızı anlatabilirmisiniz öğrensem bidahaki sefere en azından gideceğim yolu bilirim

Sıkıştırıp atmaktan başka çarem yoktu o neenle sıkıştırıp gönderdim boyut yetmiyor aksi halde

Geri