• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir Sayfadan Başka Bir Sayfaya Belirli Satırları Makro İle Nasıl Kopyalayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2007
Türkçe
Merhaba kolay gelsin.

Örnek dosyada olduğu gibi bir sayfadaki bazı satırları makro ile 2. sayfaya kopyalamak istiyorum. Benim için önemli olan husus A sütunundaki değerlere göre kopyalama yapacak olmam. Yani A sütunundaki belirli rakamlara ait olan satırlar kopyalanacak, ancak zaman zaman bu numaralar değişebiliyor, yenisi eklenebiliyor veya tamamen kaldırılabiliyor. Bu tür değişiklikleri de yeri geldikçe ekleyebilmek istiyorum.

Örnek dosyada 1. sayfada gerekli açıklamaları da yaptım. Her ne kadar ilk 25 satırı eklemiş olsam da dosyaya, orijinal dosyada yaklaşık 5.000 satır mevcut. Bu satırlar içerisinden seçmiş olduğum satırlar 2. sayfaya kopyalanacak.

Böyle bir işlemi makro ile yapabilmek mümkün mü?

Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Teşekkür ederim alakanız için; ancak iş yerinde olduğum için maalesef dosyayı indiremiyorum. Excel dosyası olarak ekleyebilirseniz buraya sevinirim.

Teşekkür ederim alakanız için; ancak iş yerinde olduğum için maalesef dosyayı indiremiyorum. Excel dosyası olarak ekleyebilirseniz buraya sevinirim.

Altın üye olduğunuza dikkat etmeden linke yollamışım.

2. Mesajımda excel olarak ekledim.

Kolay gelsin.

Cuneyt bey çok teşekkür ederim, tam olarak istediğim şekilde olmuş. Numaraları değiştirerek de denedim hiç bir sıkıntı yok. Ellerinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri