• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir sayfadan 3 farklı formattaki sayfaya bilgi aktarımı

mrb,

4) "son olarak kasa defteri"ni "şube giriş ve diğer harcamalar" çizelgesi ile aynı sayfada yazdırıp "fatura ve ödeme bilgileri" çizelgesini başka bir sayfaya alır mısınız? derken....

ödeme sayfasındaki çizelgelermi, AYRI sayfalarda olsun istiyosunuz...

ozaman kasa, fatura ödeme toplamını başka sayfadan almak zorunda kalacak... kasa listesi yine ayrı 2 sayfadan işlem yapacak... kontrol zorlaşır diye söyledim... yoksa yapılır...

doğru söylüyorsunuz diğer değişiklikleri yaparsanız benim için yeterli olacak çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar...

mrb,

4) "son olarak kasa defteri"ni "şube giriş ve diğer harcamalar" çizelgesi ile aynı sayfada yazdırıp "fatura ve ödeme bilgileri" çizelgesini başka bir sayfaya alır mısınız? derken....

ödeme sayfasındaki çizelgelermi, AYRI sayfalarda olsun istiyosunuz...

ozaman kasa, fatura ödeme toplamını başka sayfadan almak zorunda kalacak... kasa listesi yine ayrı 2 sayfadan işlem yapacak... kontrol zorlaşır diye söyledim... yoksa yapılır...

doğru söylüyorsunuz kontrol zorlaşacak diğer değişiklikleri yapmanız benim için yeterli olacak teşekkür ederim.iyi çalışmalar...

mrb,

yeni çalışma ekde

biraz mantığa aykırı geliyor ama fatura girişi yapıldığı anda kasa mevcudundan fatura alış toplamının direkt olarak düşmesi gerekiyor. Ödemesinin yapılmamış olması önemli değil…

hatırlarsanız fatura ve giriş sayfasında isteğe bağlı olarak formülü bozmadan satış fiyatını belirlemek için bir sütun açmıştınız. aynı sütunu alış fiyatını belirlemek içinde yapar mısınız..

ödeme sayfasında butonları kullanınca sayfa koruması kendiliğinden aktif olduğundan filtre butonlarını kullanamıyorum kullanmak için tekrar korumayı kaldırmam gerekiyor bu sayfanın korumasını kaldırır mısınız..

heralde bu kez çalışma tamamlanacak çok teşekkür ederim...

slm

macro eksik kalmış... filtre o nedenle olmamış... düzeltildi..
alış sütunu eklendi... fatura direk kasadan düşüldü...
ödeme sütunu gizlendi...

çalışma ekde... gözden kaçan varsa bildirin

Ekli dosyalar

macro eksik kalmış... filtre o nedenle olmamış... düzeltildi..
alış sütunu eklendi... fatura direk kasadan düşüldü...
ödeme sütunu gizlendi...

çalışma ekde... gözden kaçan varsa bildirin

fatura toplamı direk kasa mevcudundan düşecek ama ben faturayı istediğim zaman ödeyebilmeliyim.bunun içinde ödeme sayfasındaki fatura ödeme bilgileri çizelgesinde (bir önceki çalışmada olduğu gibi) ödenen hanesinin benim kullanımıma açık olması gerekiyor.
ödenen ve ödenecek fatura bilgisini sadece bu çizelgede görmem yeterli "fatura" ve "giriş" sayfasında ayrıca böyle bir hücre açmak için zahmet etmeyin.

teşekkür ederim...iyi günler

yeni bir fatura girişi yaptığımda fatura alış toplamının direkt olarak kasa mevcudundan düşmesi sağlanabilir mi? (fatura sayfasında kaydet butonuna basınca bu işlem gerçekleşebilir mi?)
şu andaki çalışmada fatura girişini yapıyorum ve ödeme sayfasına gelip kasa listesi butonuna basınca bu bilgiyi yazdırıyorum.

çok teşekkür ederim...

slm

aslında işlem sırası o şekilde.
şu kasa sayfasını bırak artık... senin yoğunlaşacağın yerler fatura girişi ve ödeme sayfası... buralarda işlemlerini yapıp, kontrollerini yapıp, bilgilerini düzenleyip bu bilgiler doğrultusunda kasa sayfası elde edilir... sen direk o sayfaya yönleniyosun.. orası senin en son bakacağın yer... işlem sayfan değil sonuç sayfan..

kasa listesi butonu kalktı... kasa sayfasına girince sayfa kendini yenileyecek...
çalışma ekde..

Ekli dosyalar

slm,,

aslında işlem sırası o şekilde.
şu kasa sayfasını bırak artık... senin yoğunlaşacağın yerler fatura girişi ve ödeme sayfası... buralarda işlemlerini yapıp, kontrollerini yapıp, bilgilerini düzenleyip bu bilgiler doğrultusunda kasa sayfası elde edilir... sen direk o sayfaya yönleniyosun.. orası senin en son bakacağın yer... işlem sayfan değil sonuç sayfan..

kasa listesi butonu kalktı... kasa sayfasına girince sayfa kendini yenileyecek...
çalışma ekde..

evet... çalışma tamamlandı :) :) :)
emekleriniz ve yardımlarınız için sonsuz teşekkür ediyorum bu iyiliğinizin karşılığını mutlaka bir şekilde sizde görürsünüz.Başarılar dilerim.

yinede başka bir çalışma yaparsam akılcı çözümleriniz için sizden yardım isterim ona göre...

slm

her zaman beklerim... yapmaya çalışırız...

Geri