• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir sayfada olan veriyi diğer sayfalara aktarma

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
arkadaşlar mahal mahal malzeme listesi girmem gereken bi tablom var yaklaşık 100 mahal var. her mahal için sayfa açıldı ama mahale koyulacak malzeme listesini her sayfaya kopyalamam lazım uzunca bir liste çünkü. ardından sayfalar arasında bağlantı olmaması lazım her mahalde aynı sayıda ürün kullanılmayacağı için onlar zaten tek tek girilecek. bu 1. sayfadaki ürün isimleri vb. yazan listemi diğer sayfalara makroyla nasıl aktarabilirim ?

Öncelikle foruma hoş geldiniz .

Anlatımınız net ve güzel ancak , fiziksel veri olmadan bir şey yapılmaz. Bir örnek hazırlar ve makronun nereden ne alacağını ve nereye yapıştıracağını da üzerinde izah ederseniz , buna göre kod yazılabilir.

Gerçeğe yakın ve 5 6 satır veri olan bir örneği www.dosya.tc gibi dış serverlardan birine yükler burada da indirme linkini paylaşırsanız yardım alma olasılığınız çok yükselir. Yukarıdaki anlatımınız konuyu az çok izah etse de , kod nasıl hareket etmeli hangi hücreyi görmeli ve nereye taşımalı bunlar yok. Bu şekilde makro yazmak imkansıza kulaç atmak , zira ben öyle değil böyle demiştim gibi diyaloglar zaman kaybı yaratabilir.

Geri