• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir modüle 15 adet kod ekleme(farklı farklı)

Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar bir modüle (bir butona) bastığımda 15 adet butonla yaptığımı tek butonla yapmak istiyorum çok uğraştım arattım bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
saygılarla

Arkadaşlar bir modüle (bir butona) bastığımda 15 adet butonla yaptığımı tek butonla yapmak istiyorum çok uğraştım arattım bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
saygılarla

merhaba
bir kod oluştrun
örneğin
Kod:
Sub ortak()
'Call [COLOR="Red"]'burayı kendiniz makro adı ile dolrurun[/COLOR]
End Sub
kırmızı yere diğer butonlarında bulunan makro kodlarının adını yazın
örneğin
Kod:
Call Sırala
Call Salla
gibi
yapamazsanız örnek dosya ekleyin

Hocam dosya bu burda iki adet var aslında 15 de ben 2 sini anlasam 15 i yaparım en sonda buna yazdır kodu ekleyeceğim hepsine sayfayı komle yazdıracak bir makro ekleyecem
şimdikten teşekkür ederim
saygılarla

Ekli dosyalar

• XXX.xls
    XXX.xls
    81.5 KB · Görüntüleme: 15
Hocam bunların hepsi aynı sayfada olacak sıkıntı olmaz değilmi
saygılarla

hocam bu şekilde iki taneden fazla yapamıyoruz yapınca hata veriyor
benimki 15 tane olacak

Hocam şimdi 15 butonu çağırmak yerine 15 butonu birleştirsek onun çaresi varmı acaba
bir butona 15 butonla yaptığımı yapmanın çaresi bu daha kolay olur galiba kodları birleştirme
unutmadan 15 buton sırası var yani 1 nolu buton ilk çalışacak 2 ikinci bu böyle gidecek hepsini aynı anda yapınca olmuyor denedim sırayla olması lazım
şimdiden teşekkür ediyorum
saygılarla

Son düzenleme:
Hocam şimdi 15 butonu çağırmak yerine 15 butonu birleştirsek onun çaresi varmı acaba
bir butona 15 butonla yaptığımı yapmanın çaresi bu daha kolay olur galiba kodları birleştirme
unutmadan 15 buton sırası var yani 1 nolu buton ilk çalışacak 2 ikinci bu böyle gidecek hepsini aynı anda yapınca olmuyor denedim sırayla olması lazım
şimdiden teşekkür ediyorum
saygılarla

eki inceleyin
Alış Sayfası Olmadığı için Sadece hata veriyor o sayfanında sizde olduğunu düşünüyorum.
düğme16'ye tıklarsanız çalışıyor gazet güzel

Ekli dosyalar

hocam ben bu düğmeler çalışmıyor demedimki sadece o düğme gibi 15 tane var bu kodları birleştirsekte olur 15 ini tek butonla sırayla çalıştırsakta olur
İhsan hocam verdiğiniz formülde sadece iki buton birlikte çalışıyor 2 den fazla olunca çalışmıyor
saygılarla

Hocam dediğiniz gibi oluyor ama hepsini çalıştıran koda ben yazdır eklemem lazım onu nasıl ekleyebilirim

Geri