Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir kolondaki farklı para birimlerinin ayrı ayrı toplamları nasıl alınır ?
İlginize teşekkür ediyorum. Verdiğiniz linklerin tamamını inceledim. Sanırım bu konular benim sorumun tam karşılığı olan çözümler içermiyorlar.
Ben tablomdaki rakamları yalın görmek istiyorum. Gerçek tablom bu kadar az sayıdan oluşmuyor. Yüzlerce parasal değerin yer aldığı, oldukça büyük tablomdaki her bir sayının yanında TL, $, gibi semboller görmek istemiyorum. Ben para birimlerini sadece tek bir kolona yerleştirip, sayıları sembolsüz, yalın halleri ile görmeyi tercih ediyorum.
Dolayısıyla da benim işimi görecek olan formül, örneğin $'ları toplayacaksa; (tanımlı sütun içindeki) sayıların tek tek solundaki sembole bakmalı, eğer $'sa toplama dahil etmeli, $ değilse dahil etmemeli.
Bunu yapabilecek yeteneğe sahip bir fonksiyon var mı bilmiyorum. Ama eğer varsa ve yardımcı olursanız çok makbule geçecek...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.