• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir Kitaptaki Veriyi Süzdürüp Süzülen Veriyi Başka Bir Kitap Olarak Kaydetmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BASKICI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. İstediğim şu ;

Bu sayfadaki verilerde müşteri numarasına göre bilgileri süzüp süzülen bilgilerin ayrı bir excel kitabı olarak kaydedilmesini istiyorum . Yalnız bu işlemi Userform üzerinde yapacağım. Yani Userform üzerinde textbox a müşteri numarasını yazıp süz dediğimde süzüp o verileri ayrı bir excel kitabı olarak bana verebilmeli. Mümkün müdür.. İlgilenenlere tekrar teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Sayın BASKICI

Dosyanız ektedir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın BASKICI

Dosyanız ektedir.

Sayın Kuman vermiş olduğunuz kod benim çok işime yarayacak ama bir küçük ricam olucaktı.
İlgili kodu yeni bir sayfa değilde aynı kitap içinde başka sekme açacak şekilde oluşturabilirmisiniz?

Mesela "G" Sütünündan "Cüneyt" Değerini süzdürdüğümüzde "Cüneyt" diye sekme açıp ilgili değerleri oraya kopyalaya bilir mi? Aynı Çalışma sayfası içerisinde.

Saygılar.

Sayın kuman ; ilginiz için çok ama çok teşekkür ederim. Kodlar gayet iyi çalışıyor ve tam yapmak istediğim gibi fakat küçük bir sorun var burda da yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sanırım kopyaladığı veriyi eski bir excel olarak kaydediyor olacak ki "IV" ye kadar alıyor. Ben Office 2010 kullanıyorum ve AEV ye kadar gidiyor o bilgiler. Ne yapabiliriz

Sayın BASKICI

Dosya #2 no.lu mesaj ekinde güncellenmiştir.

Sayın ccuneyt13

İlgili örnek dosyalar forumda mevcuttur inceleyiniz. Çözüme ulaşamadığınız taktirde örnek dosyanızı ekleyip bir konu başlığı açınız.

Teşekkürler sayın kuman.:Dost:

Geri