Soru Bir kaç farklı excel dosyasından ana excel dosyasına veri aktarımı makrosu hak.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Arkadaşlar Merhaba,

Konu başlığı çok açıklayıcı olmamış olabilir. Kısacası şöyle açıklayayım, elimde bir tane "genel aksiyon listesi" var (macrolu) ve burada ilgili macroyu çalıştırdığımda yine aynı formatta olan (macrosuz) excellerden (imdat ve murat vb) ilgili satırları çekecek. Kimi önce çekip çekmeyeceği önemli değil ancak satırlar arasında boşluk olmaması iyi olur. Sonra ben hazırlamış olduğum "genel aksiyon listesi" excel'imden kim hangi hafta ne tür iş yaptığını seçip bunu grafik olarak yansıtabileceğim.

toplamda 8 kişi olduğumuzdan dolayı teker teker her bir excel sayfasını açıp verileri genel listeye kopyalamak istemiyorum. Eklenen satırları genel listeye eklemem gerekli. 8 adet excelden verileri genel listeye aktarmadan önce tüm listeyi silmek için bir makro buldum ancak eğer yardımcı olacağınız makro öncesinde tüm satırları silip sonrasında genel listeye aktarım yapabilirse daha iyi olur. yani macro çalıştığında mevcut dataların hepsini silip ardından 8 adet dosyadan verileri sisteme çekip satır satır sıralamalı.

tüm exceller aynı dosya altında olabilir. bu bağlamda macro yazılabilir mi? yardımcı olabilir misiniz?

dosya ekleme seçeneği olmadığı için (yada ben göremedim) wetransfer ile paylaşıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.