• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir kaç düğmeye atanan makroları Tek butonla çalıştırmak

numan şamil

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 Türkçe
Merhaba arkadaşlar
Ekteki dosyamda Aktar butonu ile txt ve tbr dosyalardan veriyi çekiyor kopyala yapıştır butonu ile ilk veriyi (2.satırda) sayfa1 de istediğim hücrelere yapıştırıp yeni excel kitabı oluştur düğmesi ile yeni kitap oluşturup istediğm yere kaydediyorum satır sil ile 2. satırdaki ilk veriyi siliyorum
Benim istediğim " TÜMÜ" düğmesine bastığımda masa üstünde yeni klosör oluşturup Aktar butonu hariç diğer düğmelerin yaptığı işlemleri otomatik olarak yapsın bu işlem Aktar sayfasındaki veri aktarılan satırlar bitip boş satıra gelene kadar devam etsin istiyorum Mümkünse ( veri sayısı değişkendir)
iyi akşamlar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
mümkün olmayan birşeymi istediğim?

Selamlar,

Yapmanız gereken işlem tüm makro isimlerinizi başka bir prosedür altında toplamaktı. Forumda bu konuyla ilgili örnekler bulunmaktadır.

Aşağıdaki şekilde uygulayabilirsiniz.

Kod:
Option Explicit

Sub TÜMÜNÜ_ÇALIŞTIR()
    oku3
    KopyalaYapıştır
    çalışmakitabıyap
    SATIRSİL
End Sub

Merhaba Korhan bey
Biraz bilgisayardan uzak kalmak zorunda kaldığım için gönderdiğiniz kodları hemen deniyemedim dolaysıyla cevabı geciktirdim.Gönderdiğiniz kodları denedim ekdosyada.
Ancak benim tam olarak istediğm "tümü" düğmesine bastığımda mesaj 1 de belirttiğim gibi "kopyala yapıştır","yeni excel kitabı oluştur","satırsil" düğmelerin işlevini yerine getimek buraya kadar oluyor bundan sonrası bu işlemlerin Aktar sayfasındaki satırların dolu olanların bitipde boşsatıra gelene kadar kendiliğinden devam etmesi (bir döngü oluşturması) ve oluşturulan excel dosyalarınında masa üstüne oluşturacağı klosör içine atması oluşturlacak klosör ismini kendi otomatik olarak bir isim verebilir örn: oluşturulan klosör olabilir. bu konuda yardım edebilirmisiniz?
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar İstediğim olabilirmi ? bir fikri olan varmı?

1. nolu mesajdaki ekli dosyanın kodlarında biraz değişiklik yaptım 4. nolu mesajda istediklerime cevabı olan arkadaşlar varmı?
ektedosyanın son hali var

Ekli dosyalar

yeni bir başlık ve yeni konu ile soruyu düzenledim.

Geri