• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bir hücredeki iki veriyi toplatmak ve bir hücreye iki değer girdirme..yardım

Çok doğru, fakat değerli Uzmanamele ; rakamları yazdıktan sonra toplamam gerekiyor. Yani önce rakamları yazıyorum.

18+49+75+85

daha sonra A sütununda bu şekilde yazılmış bir çok rakamı topluyorum. (Her hücreyi ayrı ayrı)

Bunun için her hücrenin başına (F2 ye basıp) (+) veya (=) işareti koymaktansa , yukarıdaki (=) işaretine basmak daha kolay ve hızlı olmuş oluyor.

Çok doğru, fakat değerli Uzmanamele ; rakamları yazdıktan sonra toplamam gerekiyor. Yani önce rakamları yazıyorum.

18+49+75+85

daha sonra A sütununda bu şekilde yazılmış bir çok rakamı topluyorum. (Her hücreyi ayrı ayrı)

Bunun için her hücrenin başına (F2 ye basıp) (+) veya (=) işareti koymaktansa , yukarıdaki (=) işaretine basmak daha kolay ve hızlı olmuş oluyor.

merhaba
kendi yerinde hesaplatmak istiyorsanız;
Kod:
Sub yerinde_topla_çıkar()
ss = Cells(65536, 1).End(3).Row
For i = 1 To ss
If Not IsNumeric(Cells(i, 1)) Then
Top = Cells(i, 1).Text
Cells(i, 1) = "=" & Top
End If
Next
End Sub

Ben makro düğmesi yapamıyorum. Siz yapar mısınız dosyayı?

Düğme tıklat makrosu bulunamadı diye hata veriyor her seferinde. Nedense

Değerli uzmanamele yaptım. Oldu :) Ayrıca nerede hata yaptığımı da (makro düğmesi oluştururken) bulmuş oldum :)

Son düzenleme:
Değerli uzman amele yaptım. Oldu :) Ayrıca nerede hata yaptığımı da (makro düğmesi oluştururken) bulmuş oldum :)

merhaba
syn izcik, güle güle kullanınız.

kendim için seçtiğim ad uzmanamele'dir uzman amele değil!
sizin için bişey ifade etmeyebilir ama benim için ediyor.
mustafa ve kemal ayrı ayrı olduğunda bişey ifade etmezken "Mustafa Kemal" bir bütün olduğunda nasıl bir anlam ifade ediyorsa uzmanamele'de de benzer bin anlam yüklü. tıpkı oğlumun adı ata devrim olmayıp Atadevrim olduğu gibi.

Bu arada,

17 mesajdaki formül düzgün çalışıyor. Sanırım kopyalarken sorun oldu. Süleyman Bey bunun önüne geçmek için yazdığım formülleri code tagı içine almış.

Geri