• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bir anda bir çok çalışma kitabı açma

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
çalışma sayfasından aynı anda ismi sıralı gidebilecek şekilde bir anda 100 adet çalışma sayfası açmak mümkünmü

Ekli dosyalar

şu kodu deneyin..bir modüle kopyalayıp çalıştırın..ancak üye-1 adlı sayfayı sildikten sonra çalıştırın..

Sub daylight()
Dim ben As Double, x As Double
ben = InputBox("Kaç adet sayfa oluşturmak istiyorsunuz?")
For x = 2 To ben + 1
Sheets.Add after:=Sheets(Sheets.Count)
Sheets(Sheets.Count).Name = "ÜYE-" & x - 1
Next x
End Sub

öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama benim istediğim şey üye-1 çalışma sayfasının aynısından birden fazla sayfa üretmek idi

sn bykaantr..rica ederim..ama yazdığım kod sizin istediğinizi yapıyor zaten...üye-1 üye-2 şeklinde kaç adet istiyorsanız o kadar sayfa oluşturuyo..sizin tek yapmanız gereken yzdığım kodu çalıştırmak..üye-1 sayfa ismini silin dedim..çünkü benim yazdığım makro üye-1 sayfasını kendisi oluşturacak..eğer silmezsseniz aynı anda üye-1 adlı iki sayfa olamayacağından hata vericek..aslında silmenizede gerek yok..adını değiştirseniz yeterli olucak..anladığım kadarıyla siz yazdığım kodu denemedn peşin peşin yorum yapıyorsunuz..

hayır denedim dediğiniz gibi çalışıyor benim demek istediğim üye-2 sayfası oluştuğunda üye-1 içindeki tablonunda orada oluşması yani üye-1 sayfasının kopyasını oluşturacağım ve ismi sıralı şekilde gidecek

üye-1 adlı sayfayı silmeyin..şu şekilde deneyin o zaman..

Sub daylight()
Dim ben As Double, x As Double
ben = InputBox("Kaç adet sayfa oluşturmak istiyorsunuz?")
For x = 2 To ben + 1
Sheets(2).Copy after:=Sheets(Sheets.Count)
Sheets(Sheets.Count).Name = "ÜYE-" & x
Next x
End Sub

rica ederim.

Geri