Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu kodu deneyin..bir modüle kopyalayıp çalıştırın..ancak üye-1 adlı sayfayı sildikten sonra çalıştırın..
Sub daylight()
Dim ben As Double, x As Double
ben = InputBox("Kaç adet sayfa oluşturmak istiyorsunuz?")
For x = 2 To ben + 1
Sheets.Add after:=Sheets(Sheets.Count)
Sheets(Sheets.Count).Name = "ÜYE-" & x - 1
Next x
End Sub
sn bykaantr..rica ederim..ama yazdığım kod sizin istediğinizi yapıyor zaten...üye-1 üye-2 şeklinde kaç adet istiyorsanız o kadar sayfa oluşturuyo..sizin tek yapmanız gereken yzdığım kodu çalıştırmak..üye-1 sayfa ismini silin dedim..çünkü benim yazdığım makro üye-1 sayfasını kendisi oluşturacak..eğer silmezsseniz aynı anda üye-1 adlı iki sayfa olamayacağından hata vericek..aslında silmenizede gerek yok..adını değiştirseniz yeterli olucak..anladığım kadarıyla siz yazdığım kodu denemedn peşin peşin yorum yapıyorsunuz..
hayır denedim dediğiniz gibi çalışıyor benim demek istediğim üye-2 sayfası oluştuğunda üye-1 içindeki tablonunda orada oluşması yani üye-1 sayfasının kopyasını oluşturacağım ve ismi sıralı şekilde gidecek
üye-1 adlı sayfayı silmeyin..şu şekilde deneyin o zaman..
Sub daylight()
Dim ben As Double, x As Double
ben = InputBox("Kaç adet sayfa oluşturmak istiyorsunuz?")
For x = 2 To ben + 1
Sheets(2).Copy after:=Sheets(Sheets.Count)
Sheets(Sheets.Count).Name = "ÜYE-" & x
Next x
End Sub
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.