• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bilmeyen biri için combobox yardımı

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
benim bi sorunum var ekte fatura programımı ekliyeceğim arkadaşlarla kendi abamızla falan bi yere kadar bu excel sayfasını getirdik güzelde kullanıyoruz fakat fatura carisi baya fazla ad işlev ekleden alta kaydırılabilir liste ekledik ondada seçme gibi bir şansımız olmuyor araştırdığım kadarı ile bu combobox tan bu yapılabiliyor. ama ben çözemedim nasıl yapıldığını sizden bir yardım istiyorum

birde hani bana bunu nasıl yapıcağımı anlatırsanız bi şekilde bundan sonraki işlemlerimi kendim bi yere kadar getirebilim

sayfaya combobox u ekliyorum ama onun içine yazılacak şeyleri falan ekliyemiyorum bu konudada çok iyi bir bilgiye sahip değilim bana yardım kişiden ricam kolay anlatabilirmi

dosya linki ekleyemedimde konuya
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/v...ura_1.rar.html

bide şifre isterse açılış 1234 alt+f11 DEDE 123

yardımlarınızı bekliyorum

tam olarak istediğiniz nedir.
B9 hücresine yaptığınız veri - listeden yazdığınız harflere göre süzme yapıp ona göre seçmek mi_? doğru ise bilgi verirseniz yardımcı olamaya çalışırım

bu alttaki listeyi gene bu siteden buldum ve açıkçası araştırma nedenim bu oldu bundaki gibi B9 hücresinde gelip te bişi yazarken o veriye yakın olanlarıın altta listelenmesi combobox mu ne ile onla yapılıyomuş sanırımda ben anlamadım bide bunu nasıl yabailirim o konuu hakkında yardım ederseniz çok minnettar olurum

Ekli dosyalar

yardım edicek kimse yokmu ya

Geri