• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bilgisayar açıldıktan sonra Excel Kitabı Açtırmak..

Merhaba Arkadaşlar;

Bilgisayar açıldıktan sonra diyelimki Masüstünde yer alan Akademi.xls isimli kitap otomatik olark açtırılabilir mi ?

Teşekkürler...İyi Çalışmalar...

Dosyayı startup klasörüne koyunca açılmıyor mu ?

Merhaba;

Bende bi ara merak etmiştim de win.ini dosyasına yazınca sanki açılmıştı..

selam arkadaşlar
ben excel öğrenmeye yeni başladım.bu site sayesinde kendimi geliştirmek istiyorum.makro nasıl yapılır öğrenmek istiyorum.yardım ederseniz sevinirim

En basitinden başlayabiliriz araçlar makro yeni makro kaydet'e tıklayınız açılan pencerede makronuza bir isim veriniz yada makro1 olarak bırakınız tamam dedikten sonra excel sayfalarınızda istediğiniz işlemleri yapınız sonra makro kaydını durdurunuz excelin sizin için oluşturduğu bu makro kaydını çalıştırdığınızda yaptığınız bütün işlemleri excel sizin için yapacaktır.

Sayın ozgurmath açılmasını istediğiniz dosyanızı C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programlar\Başlangıç adresine koyunuz windows açıldığında dosyanızda açılacaktır.

Hazırladığınız makronuza sayfada bir düğme atamak için görünüm araç çubuklarından foruma tıklayın sayfada açılan araç menüsünün üzerindeki düğmeye tıklayıp sayfada her hangi bir yere bırakın bu esnada makro menüsüde açılacaktır daha önce oluşturmuş olduğunuz makronuzu seçip tamam deyin sayfadaki düğmeye tıkladığınızda makronuz çalışacaktır.

Merhaba. C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programlar\Başlangıç güzel bir yol. Ancak her durumda uygulanamıyor. alternatif çözümler var mıdır ?

Geri