Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar açıldıktan sonra Excel Kitabı Açtırmak..
selam arkadaşlar
ben excel öğrenmeye yeni başladım.bu site sayesinde kendimi geliştirmek istiyorum.makro nasıl yapılır öğrenmek istiyorum.yardım ederseniz sevinirim
En basitinden başlayabiliriz araçlar makro yeni makro kaydet'e tıklayınız açılan pencerede makronuza bir isim veriniz yada makro1 olarak bırakınız tamam dedikten sonra excel sayfalarınızda istediğiniz işlemleri yapınız sonra makro kaydını durdurunuz excelin sizin için oluşturduğu bu makro kaydını çalıştırdığınızda yaptığınız bütün işlemleri excel sizin için yapacaktır.
Hazırladığınız makronuza sayfada bir düğme atamak için görünüm araç çubuklarından foruma tıklayın sayfada açılan araç menüsünün üzerindeki düğmeye tıklayıp sayfada her hangi bir yere bırakın bu esnada makro menüsüde açılacaktır daha önce oluşturmuş olduğunuz makronuzu seçip tamam deyin sayfadaki düğmeye tıkladığınızda makronuz çalışacaktır.
Merhaba. C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programlar\Başlangıç güzel bir yol. Ancak her durumda uygulanamıyor. alternatif çözümler var mıdır ?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.