• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bilgi Paylaşım Dosyası

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Arkadaşlar merhaba,
Farklı bölümlerin pazarlama bölümleri arasında aynı müşteriye farklı tip malzeme satma imkanı için oluşturulacak excel dosyası için yardıma ihtiyacım var. istediğim ağ üzerinden farklı kişilerin veri ekleyebilmesi ama "açıklama" sütunu hariç eklenmiş verilerin değiştirememeleri. bunun için excele vba üzerinden veri ekletmeyi düşündüm ama vba olayına yeni başladığım ve kısa bir sürede bu işi bitirmem gerektiği için yardımlarınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

tekrar merhaba,
hücrelere veri girişini engelleyip sadece userformdan veri girişi sağlattım. her satır için otomatik sıra numarası atanması ve bu numaradan "açıklama ekle" butonuna basıldığında bu sıra numarasına göre verileri gösterip sadece açıklama kısmının değiştirlebilmesini sağlamam lazım.
Bir de kayıt düğmesine basıldığında eğer textboxlardan biri boşsa hatayı gösterip başa dönmesini sağlamaya çalışıyorum ama sadece hatayı gösterip o sütunu boş olarak kaydediyor. yardım edebilecek kimse yok mu?

Ekli dosyalar

soruyu yanlış yerde mi paylaşıyorum yoksa herkes çok mu meşgul? 70 kişi bakıyor sadece ben monolog yapıyorum.
bu arada sayenizde textbox konusunu da çözdüm, otomatik sıra da verdirttim. kendimi geliştirebileyim diye mi kimse yardımcı olmuyor acaba diye düşünmeye başladım :)
sadece açıklama değiştirme kısmı kaldı. bari bu konuda birileri yardımcı olsa

Ekli dosyalar

güzel bir tablo olmuş emeğine sağlık kendime uyacak şekilde bir uyarlama yaptm bende..

ne demek hocam, hala tek başıma uğraşıyorum, bitsin son haliyle de eklerim ki en azından faydası olsun :)

Geri