• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bilgi işlem Hata Takip programı

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 365
Merhaba ark.lar bilgi işlem bölümü icin hazırladıgımız bi programda bi yer de takıldım yardımlarınıza ihtiyacım var ..

programın amacı sirkette calısan kullanıcaların kendi isminin icine girerek pc sindeki sorunu yazması acılan her kullanıcı icin yeni bir sheets acılıyor. ve kullanıcılar kendi isimleri ile acılan sheetse pc sindeki sorunu yazacak ama bi türlü yapamadım. yardım ederseniz sevinirim simdiden tesekkürler...

Ekli dosyalar

Tacettin Bey,

Ek'teki dosyayı ınceleyiniz.Karısıklık yasamayasınız diye diğer bazı butonları sildim.

Ekli dosyalar

kemal bey öncelikle ilginiz icin tesekkürler
ancak benim istedigim bu sekilde deill
listbox2 kısmına sadece sorun ve tarih gelecek listbox1 de herhangi bir kullanıcıya tıklayınca kullanıcının ismi ile olusturulan hata tablosundaki tarih ve sorununun listbox2 ye gelmesi..yani kısacası sorun ekleye tıklayınca o an aktif olan kullanıcın ismi ile acılmıs sheetse gidip kaydetmesi.

anlatabildim mi bilmiyorum ama.

Birz daha toparladım ve daha düzgün anlasılması icin resimle anlatmaya calıstım. Yardımcı olursanız sevinirim

tesekkürler...

Ekli dosyalar

KEMAL BEY yardımlaırınız icin tesekkürler.. son yolladıgım eke bi göz atabilirmisiniz..

kemal bey her kullanıcıya tıklandıgı zamn o kullanıcının sorunları tarihleri ve sorunların durumları listbox2 ye
yani hangi kullanıcıya tıklandıgı ise onun sorunlarının listbox2 gelmesini istiyorum baska kullanıcın kini görmek istemiyorum hangi kullacı aktif ise onun gelmesini istiyorum. sizin yaptıgınızda aynı kullanıcıya iki kere tıklayınca listbox2 ye tekrar atıyor aynı veriyi bi denerseniz göreceksiniz. birde listbox2 deki sorunun üzerine tıklayınca bana hatanın düzeltilip düzeltilmedigini sormasını istiyorm. ve yes dedigim zmn düzeltimedi yazan yeri düzeltildi olarak degiştirmesini istiyorum. tekrar tesekkürler ugraslarınız icin...

Son düzenleme:
kemal bey bakabildiniz mi özellikle listtbox2 dbclk ine bakarsanız benim icin süper olur ben yapmaya calısıyorum ama tıklanan kullanıcın deil de bütün kullanıcıların sorunlarının durumları düzeltildi oluyor. ben sadece tıklanan kullanıcının sorun durumunun düzeltildi olmasını istiyorum. buna bi el atasarsanız sevinirim...

yok mu ark.lar derdime derman olacak bi arkadaş.

Sizin dosyanızda sorunlar sütunu yok ki.Sorunları listbox2'ye atsın!.:cool:

Sorması ayıp ama,siz bilgi işlemcimisiniz?:cool:

her kullanıcı icin acılan sheetslerde sorun durumu sütunu var . bilgi işlemci deilim yazılmcıyım ama macro bilgim yok c# biliyorum bilgi işlem servisi icin böyle basit bir sey yapalım dedik.

ark.lar yardımlarınız icin tesekkürler. hallettim ben.

Geri