• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bilgi Ekleme / Düzenleme / Silme Yardımınızı bekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Kaydetme / Görüntüleme

Arkadaşlar Merhaba ;

Excel ile geliştirmek istediğim bana yardımcı olacak bir uygulama yapmak istiyorum. Uygulamanın gerekliliği aşağıdaki yönde olacak.

Yabancı müşterilerilerin farklı sigortaları var ve farklı ülkelerde değişik prosedürlerde çalışıyor. Ve bu sigortalara ait kartları var. Bende bu bilgiler dosya halinde ve müşteri geldiğinde bunları arayıp bulmak zorlaşıyor. Bunların hepsini kayıt ederek arama yaptığımde değişik kriterlere göre yada kaydettiğim bilgilere göre bana bunları göstermesini sağlamalı.

Aşağıdaki Ana Başlıktaki Bilgileri Kayıt / Düzenleme / Görüntüleme / Silme

Ülkesi
Bağlı Olduğu Sigorta Şirketi
Sigorta Şirketi
İstenilen Belgeler
Sigorta Belgesi (Bu Kısmı scan olarak alma imkanımız olursa daha iyi olur yada pdf jpg olarak yüklenebilir.)

Örneğin
Ülkesi : Belçika
Bağlı Olduğu Sigorta Şirketi : X Şirketi
Sigorta Şirketi : X Şirketi
İstenilen Belgeler : 2 Adet X 1 Adet X
Sigorta Belgesi (Bu Kısmı scan olarak alma imkanımız olursa daha iyi olur yada pdf jpg olarak yüklenebilir.)

Kaba Taslak Bir Görüntü Örneği Ekledim Arkadaşlar.Görüntüle dediğimizdede Hepsini normal bilgi amaçlı gösteren bir sayfa açılabilir. Kaydederkende kaydettiğimiz değerlere göre arama yapabilirsek güzel olur. Örneğin bir ülkenin altına hangi sigortayı kayıt ediyorsak o sadece aranırken o ülkede çıkarsa bunu gurplandırabilirsek güzel olur. Ne kadar Çabaladıysam yapamadım kodlarını açık olursa en azından düzenlerim.

Yardım Edecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar yokmu yardım edecek birisi cok ihtiyacım var buna sezon başlamadan. Ben çok uzun anlattım ek'e bakarsanız istediğim karmaşık birşey değil aslında. ama yapamadım. ne yapacağımı biliyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Merhaba
İyi Çalışmalar
Ekte Örnek İşinizi Görürmü Acaba.

Son düzenleme:
Resimli Bir
Örnek
İyi Çalışmalar

Son düzenleme:
üstadım 2. örnek daha uygun olmuş ben biraz üzerinde değişiklikler yapacağım sabah şuan 2003 kurulu bilgisayarda makrolar hata veriyor bu bilgisayarda tekrardan size burdan yazacağım sizden ricam eğer mümkünse ekteki yaptığım gibi bir tabloda geliştirme yapabilirmiyiz ve ben programın bir ekranda normal bir program gibi çalışmasını sağlayabilirmiyim.

Ülkelerde Hata Vardı
Onu Düzelttim
Ayrıca Resim Yoksa Uyarı Verir
Bu Örnek DAha İyi Oldu

Son düzenleme:
Evet Bu Örnek Çok Daha İyi Olmuş çok sağol hocam. Birde aşağıdaki şekilde düzeltebilirmiyiz.

* Adı Soyadı Kısmı yerine sıra no olarak kullanabilirim çünkü ben ülkelere göre sigortaları kaydedip müşterileri geldiğinde ülkesini ve sigortasını söylediğinde sigortaya ait istenilen bilgileri ve kartının örneğini almak istiyorum. Arama yaparkende ülkesini seçtiğimde o ülkeye ait sigortayıda seçip bilgileri görmek. Bir nevi gruplandırma gibi umarım anlatabilmişimdir.

* Ayrıca Ara kısmında bu işi yapabilirim. vede bana sadece bunun için bir kolon yeter.

* Yüklediğim örnek bölümdeki gibi kayıt yapabilirmiyim bunu tabloya dönüştürmesi bir diğer sayfada rapor olarakta görebilirim.

Çok şey istediysem kusara bakmayın :)

Tamam Siz Gönderdiğim
İlk Örnekteki Sayfa İsimlerini
Ülke İSimleri Olarak Kullanın
İsim Bölümünede
Sigorta İsimlerini Yazın
Veya Tam Tersini Yapın

Arkadaşlar Merhaba,

Dün sağolsun asr35 arkadaşım 2 örnek gönderdi. Benim daha önceden kullandığım excel Sigorta Kayıt diye ekledim. Ama dediğim gibi çok amatör bir iş oldu ben arama yapma kaydetme ve düzenleme konusunda çok yavaş. örnek 1 adlı dosyada iste istediğimi açıkladım acaba mümkünmüdür asr35 arkadaşımında yaptığı örneği birleştirip bu şekilde bir çalışma için bana yardımcı olacak arkadaş varmıdır. örnek 1 adlı dosyayı incelerseniz tam olarak ne istediğimi orada anlayabilceksiniz.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar konu Güncel değerli cevaplarınızı bekliyorum. Her dakika kontrol ediyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yapılanlara bakıyorum gerçekten istediğim yapılanlara göre hiç karmaşık değil acaba benmi zor anlatıyorum lütfen yorumlarınızı sorularınızı eksik etmeyin son gönderdiğim 2 dosyayıda incelerseniz daha anlaşılır olurç

Arkadaşlar konu Güncel değerli cevaplarınızı bekliyorum. Her dakika kontrol ediyorum arkadaşlar.

konuya hala yanıt beklemekteyim arkadaşlar teşekkürler.

konuya hala yanıt beklemekteyim arkadaşlar teşekkürler.

Geri