DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
yazınız.='1'!K1
Merhaba mahir bey ilginiz için teşekkür ederim. K1 hücresine formülü yazdım. tarihler değişti. Yalnız başka bir sorun oluştu. Ay 30 ve ya Şubat 29 28 çektiğinde 1 nolu sayfa ona göre alttan gizleniyor. 2 nolu sayfa şu an alttan 30 çeken ayda gizlenmiyor. İyi çalışmalar diliyorum.Merhaba,
sayfa2 K1 hücresine yazınız.
Sayın Mahir Bey gerçekten emeğiniz için çok teşekkür ediyorum. Çözüm üretmeye çalışıyorsunuz. Yalnız benim buradaki amacım kişi bazına bilgisini girdiğim şahısların bilgilerinin kayıtlı kalması. Çünkü değişiklik olabiliyor. Örneğin Sedat Çizelgesinin bilgisi ayrı mair çizelgesinin bilgisi ayrı ama tarihler aynı olması gerekiyor.Örneği geliştirebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim Mahir ÇÜMEN bey emeğinize sağlık. ALLAH razı olsun. İyi çalışmalar diliyorum.Anladım,
Böyle deneyin.
Çok teşekkür ederim Mahir ÇÜMEN bey emeğinize sağlık. ALLAH razı olsun. İyi çalışmalar diliyorum.
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Sağ olsun Mahir ÇÜMEN hocamız dosyayı çok güzel şekilde düzenledi. Yalnız bir sorunum oluştu. 1. Sayfada tarih değiştirirken tüm sayfalardaki C6:I36 aralığındaki bilgilerin silinmesi gerekiyor. Ben eski dosyalarımda bulduğum bir kodu uyarladım sadece 1. sayfayı silebildim. Ama birden fazla dosyam var hepsini birden nasıl silebilirim. Ekteki dosyamda sadece 3 sayfa var yalnız bu en az 60-70 sayfaya kadar çıkacak. Yardımlarınızı bekliyorum.Çok teşekkür ederim Mahir ÇÜMEN bey emeğinize sağlık. ALLAH razı olsun. İyi çalışmalar diliyorum.
Hocam çok sağ olun emeğinize sağlık hakkınızı helal edin. Acemiliğime verin. Siz hocalarımız olması biz ne yaparız. ALLAH' a emanet olun.Next nereye kayboldu?