Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu şekilde end if leri kodlarda dağıtırsanız kodunuz çalışcaktır..alttaileri sizin kodalrınızla değiştirin..
Private Sub CommandButton1_Click()
If (g1 = True And g2 = True) Then
Range("c8").Value = Range("b4").Value * ((1 + Range("b6").Value) ^ Range("g3").Value)
End If
If (g1 = True And a2 = True) Then
Range("c8").Value = Range("b4").Value * ((1 + (Range("b6").Value / 30)) ^ Range("g3").Value)
End If
If (g1 = True And y2 = True) Then
Range("c8").Value = Range("b4").Value * ((1 + (Range("b6").Value / 365)) ^ Range("g3").Value)
End If
If (a1 = True And a2 = True) Then
Range("c8").Value = Range("b4").Value * ((1 + Range("b6").Value) ^ Range("h3").Value)
End If
If (a1 = True And g2 = True) Then
Range("c8").Value = Range("b4").Value * ((1 + Range("b6").Value) ^ (30 * Range("h3").Value))
End If
If (a1 = True And y2 = True) Then
Range("c8").Value = Range("b4").Value * ((1 + (Range("b6").Value / 30) ^ (Range("h3").Value)))
End If
If (y1 = True And y2 = True) Then
Range("c8").Value = CInt(Range("b4").Value * ((1 + Range("b6").Value) ^ Range("i3").Value))
End If
If (y1 = True And g2 = True) Then
Range("c8").Value = Range("b4").Value * ((1 + Range("b6").Value) ^ (365 * Range("i3").Value))
End If
If (y1 = True And a2 = True) Then
Range("c8").Value = Range("b4").Value * ((1 + Range("b6").Value) ^ (12 * Range("i3").Value))
End If
çok teşekkürler hemen deniyorum aslında faiz oranını da option button yapacaktım fakat üstteki option buttonlardan biriyle seçili olması gerektiğinden radio button yaptım. çok karışık olmuş değil mi
hayır karışık değil..ama anlamdığım yerler var tabiki..ama benim sölediğim şey sizin sorununuzu çözmesi gerekiyor.(eğer siz kullandığınız formüllerde hata yapmamaışsanız.)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.