• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Biçim Boyacısı, Veri Girilmiş Gibi Etki Ediyor

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Merhaba Arkadaşlar,
Sayfa altında çalışan makrolar var. BİÇİM BOYACISI ile yukarıdan aşağıya biçim kopyalıyorum ama veri girişi olmuyor.
Biçim kopyalayınca sanki veri girilmiş gibi makroları tetikliyor.
Bunu engellemenin bir yolu var mıdır ?

Merhaba Arkadaşlar,
Sayfa altında çalışan makrolar var. BİÇİM BOYACISI ile yukarıdan aşağıya biçim kopyalıyorum ama veri girişi olmuyor.
Biçim kopyalayınca sanki veri girilmiş gibi makroları tetikliyor.
Bunu engellemenin bir yolu var mıdır ?

Biçim Boyacısı seçeneğini pasif yaparak bu durumdan kurtulabilirsiniz.

Bunun için linkteki editörü indirmelisiniz.

Biçim Boyacısı seçeneğini pasif yaparak bu durumdan kurtulabilirsiniz.

Bunun için linkteki editörü indirmelisiniz.

Üstad ilgine teşekkür ederim. Editörün referans linki aktif değil. Öte yandan sadece "Paste Special"ı iptal edebilmemiz mümkün mü kod ile ?

Bildiğim kadarıyla müdahale edebiliyorsunuz ve karşı tarafta bu haliyle çalışıyor.

Ekte bir dosya hazırladım. Deneyin bakalım biçim boyacısı sizde çalışacak mı?

Aynı zamanda sayfanın kod bölümünde kod var. A sütununa veri girdikçe B sütununa güncel tarihi yazıyor. (Bu test etmeniz için eklendi)

Ekli dosyalar

Bildiğim kadarıyla müdahale edebiliyorsunuz ve karşı tarafta bu haliyle çalışıyor.

Ekte bir dosya hazırladım. Deneyin bakalım biçim boyacısı sizde çalışacak mı?

Aynı zamanda sayfanın kod bölümünde kod var. A sütununa veri girdikçe B sütununa güncel tarihi yazıyor. (Bu test etmeniz için eklendi)
Üstad ilginize çok teşekkür ediyorum. Belirttiğiniz gibi yüklediğiniz dosyada gayet güzel çalışıyor.
Dosya Editörünü kurdum. Ama dosyaya nasıul uygulanıyor henüz çözemedim. Editör kullanımını biraz araştırıp kendi dosyalarıma da uygulucam.

Son düzenleme:
Geri