DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
kusura bakmayın analatamadım ben sanırım;formülü uygulayınca sonuç 1 çıktı,çünkü j sütunundaki benzersizleri saydı benim yapamadığım a sütununda benzerer saydırdık 34 tane çıktı bunların kaç tanesi evde sağlık birimi kaçtanesi evde bakım ekip 1 ,kaçtanesi evde bakım ekip 4 gibi=TOPLA.ÇARPIM((J2:J8000="EVDE SAĞLIK BİRİMİ")/EĞERSAY(J2:J8000;J2:J8000&""))
=BAĞ_DEĞ_SAY(1/SIKLIK(EĞER(($J$1:$J$1000="EVDE BAKIM EKİP 4")*($A$1:$A$1000<>"");KAÇINCI($A$1:$A$1000;$A$1:$A$1000;0));SATIR($A$1:$A$1000)))
çıtır hocam;ben bunu formül ile yapmam gerekiyor.a sütunundaki tc ler benzersiz kaldıktan sonra kalanların kaçı ekip 1 kaçı ekip 2 şeklinde tabloma istatistik almam gerekiyor.Dosyanız.
Sayın muhsar;çıtır hocam;ben bunu formül ile yapmam gerekiyor.a sütunundaki tc ler benzersiz kaldıktan sonra kalanların kaçı ekip 1 kaçı ekip 2 şeklinde tabloma istatistik almam gerekiyor.
evet hocam görememişim sayfa 1 .i ;çok teşekkür ederim tam istediğim gibi olmuş.elinize sağlıkSayın muhsar;
Dosyayı tam olarak incelemediniz sanırım.Sayfa1 de formülle yapılmış sonuçlar var.
Rica ederim.Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.evet hocam görememişim sayfa 1 .i ;çok teşekkür ederim tam istediğim gibi olmuş.elinize sağlık
hocam çok teşekkür ederim,istediğim sonucu veriyor,tablodae sütununda cinsiyetler var e ve k şeklinde; ben bu formulde ekip4 leri saydırırken e sütunundaki e olanları ayrı k olanları ayrı olsun diye eğer(ve diyerek güncellemeye çalışıyorum sonuç sıfır çıkıyor.rica etsem kontrol edebilirmisinizKusura bakmayın. Formülü foruma eklerken elle yazmıştım. Bir parantezi eksik bırakmışım.
Mesajımı düzenledim. Tekrar deneyebilirsiniz.