DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
oradaki listviewi kaldırıp tekrar toolbox'tan ekleyin userformaEvren Bey sorun benden kaynaklanıyor.lvwReport ile ilgili -proje kütüphanesinde bulunamadı- mesajı gelince bende missing tick lerini kaldırmıştım.
Merhaba,
Aşağıdaki kodu denermisiniz.
Kod:[COLOR="Red"]Private Sub UserForm_Initialize()[/COLOR] Dim WF As WorksheetFunction, Biçim As String Dim Hücre As Range, SD As Object, X As Long Application.ScreenUpdating = False Set WF = WorksheetFunction Set SD = CreateObject("Scripting.Dictionary") With ListView1 [COLOR="red"].View = lvwReport[/COLOR] .FullRowSelect = True .Gridlines = True .LabelEdit = lvwManual .ListItems.Clear .ColumnHeaders.Clear With .ColumnHeaders .Add , , "BENZERSİZLER", ListView1.Width - 16 .Add , , "SIRALAMA", 0 End With Biçim = WF.Rept(0, 15) & "." & WF.Rept(0, 30) For Each Hücre In Range("F1:P1000") If Not IsEmpty(Hücre.Value) And IsNumeric(Hücre.Value) Then If Not SD.Exists(Hücre.Value) Then SD.Add Hücre.Value, Nothing X = X + 1 .ListItems.Add , , Hücre.Value .ListItems(X).ListSubItems.Add , , Format(Hücre.Text, Biçim) End If End If Next .Sorted = True .SortKey = 1 .SortOrder = lvwAscending .ColumnHeaders.Remove (2) .Refresh End With Set WF = Nothing Set SD = Nothing Application.ScreenUpdating = True End Sub
Merhaba,
XP ve Ofis 2003'te sorun olmuyordu, şimdi Win7 ve Ofis 2010 kullanıyorum ve dosyayı açtığımda kırmızı işaretli satırlarda hata alıyorum,
Hatayı gidermek adına yapılması gerekenleri rica ediyorum,
Teşekkür ederim.
[/COLOR]
[COLOR=black].View = lvwReport[/COLOR]
[COLOR=black]
[COLOR=black].View = 2[/COLOR]
[COLOR=black]
Merhaba,
Kod penceresini açın.
TOOLS-REFERENCES menüsünden "MISSING" ile başlayan referansların çentiğini kaldırıp deneyin.