Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
değerli arkadaşlarım yapamadığım şey örnekteki dosyada tc no girerken önceden girdiysem getirmesini istiyorum sona kadar yazmamak için benzerini bul kodunu yapamadım yardım edermisiniz
Benzeri yerine sanırım benzersiz liste sizin yapmak istediğiniz ..
İkinci bir sayfada bütün tc leri toplayıp kaydedip , yinelenenleri kaldırtın. Bu şekilde benzersiz liste oluşur. Daha sonra da alanda ( daha aşağı uzatılabilir) veri doğrulama + liste seçimi ile benzersiz listeyi tabloya getirin.
Yazarken açıldığından ya da seçerken hatalı yazım bu şekilde imkansız olur. Hatalı yazarsanız kabul etmez.
Otomatik tamamlama özelliği sadece metinsel ifadeler için kullanılmaktadır.
Sayısal veriler için makro kullanılabilir.
Siz TC NO verisininden bir kaç karakter yazıp enter tuşuna basarsınız karşınıza yazdığınız numara ile başlayanlar listelenir siz listeden seçim yapıp işleme devam edersiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.