• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

belli tarihten sonrasını aktarma

sayın evren bey verdiğiniz kodu yazdım ama bu seferde i hata veriyor

For i = s1.Cells(65536, "A").End(xlUp).Row To 2 Step -1

Aşağıdaki koduda enbaşa ekleyiniz.:cool:
Kod:
Dim i As Long

Evren Bey, hata msjı referans ayarlarında bir sorun olduğunu gösteriyor; ama ne olduğunu ben bulamadım. Hata mesajı aşağıda:
Can't find project or library

Evren Bey, hata msjı referans ayarlarında bir sorun olduğunu gösteriyor; ama ne olduğunu ben bulamadım. Hata mesajı aşağıda:
Can't find project or library
Sat ve i değişkenlerini dim ile en başta long olarak tanımlayınız.:cool:

sayın evran hocam verdiğiniz son kodlar problemi çözdü çok teşekkür ederim yardımlarınız için
sayın leumruk sizde çok teşekkürler ilginiz için

Çalışan dosyayı koyabilirseniz sevinirim, ben düzenleyemedim.

Bende hata veriyor

Formu aç dediğimde ekli resimdeki hatayı veriyor.

Ekli dosyalar

• 08.12.png
    08.12.png
    7.5 KB · Görüntüleme: 2
Merhaba

SAYIN TAHSİNANARAT DTPicker HATASIN DAN KAYNAKLANIYOR EKTEKİ DOSYADA DLL DOSYALARI VAR ONLARI WİNDOW SYSTEM32 YE KOPYALAYIN VE AŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ YAPIN

DTPicker nesnesini çalıştırabilmeniz için mscomct2.ocx dosyasını indirip ilgili sistem dosyasının içine ( C:\windows\system32) atmanız gerekmektedir.

Yapılması gerekenler:

1-Gerekli activex olan ocx dosyası diğer bilgisayarda ilgili klasöre kopyalanır.
2-Kopyalama sonrasında , ilgili User Form seçildikten sonra tools menüsünden references komutuna tıklanır.
3-Açılan references-vba project penceresinden browse düğmesine tıklanır.Açılan add reference penceresinden ilgili ocx seçilerek Kopyaladığımız yerdeki ocx dosyasının yolu gösterilir. [Bu arada ocx leri görebilmek için , Dosya türü kutusunu ActiveXcontrols(*.ocx) olarak değiştirmeyi unutmayın ]
4-Aç'ı tıkladığınızdaGeri dönüldüğünde references penceresinde , ilgili ocx dosyası onaylı bir şekilde duruyor olacaktır. Ok'e tıklayın.
5-Sonraki adımda , ocx'in kullanılabilir bir arayüzü varsa , additional kontrols den tıklanarak toolbox'a aktarılır.

Ekli dosyalar

sn. zamenya ilginize çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi yaptım oldu. Hayırlı bayramlar dilerim kardeşim.

rica ederim sizede iyi bayramlar

Geri