• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

belirli hucreleri yazdirmama

Excel Vers. ve Dili
2010 ingilizce
Merhabalar,
hazirladigim tabloda bazi hucrelerdeki yazilarin ciktida gozukmesini istemiyorum. yani o hucreler yazilmasin istiyorum. makro kullanmadan formullerle bunu yapmanin bir yolu var midir? metin rengini beyaz yapmak ve yazmadan once o kutulardaki metinleri silmek problemimi cozmuyor.

Bence, yazdıracağın yerleri mausla seçsen.Yazdırmak istemeğin yerleri seçme.Yazıcıdan seçili kısmı yazdır var. seçtiğin yerleri yazdırır düşüncesindeyim.Selamlar cetins58

Merhabalar,
hazirladigim tabloda bazi hucrelerdeki yazilarin ciktida gozukmesini istemiyorum. yani o hucreler yazilmasin istiyorum. makro kullanmadan formullerle bunu yapmanin bir yolu var midir? metin rengini beyaz yapmak ve yazmadan once o kutulardaki metinleri silmek problemimi cozmuyor.

Hazırladığın tabloyu bir başka sayfaya aynen kopyala, her bir hücredeki veriyi orjinal Tablodan buraya formül ile getir yazılmasını istemediğin hücrelere formül koyma boş kalsın, print edeceğin zaman bu sayfayı yazdırırsın.

Kolay Gelsin

Yazdirmada taslak kalitesi seçeneğini araştırın. Hücre dolgu rengini siyah, yazı rengini beyaz yapıp bu seçenekte yazdirirsaniz istediğiniz olur. Ancak tablonun diğer bicimlendirmeleri de etkilenir.

Geri