• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

belirli değerlerdeki hcreleri toplamak

Excel Vers. ve Dili
2013 tr
Merhaba ;

söyle bir sorum olacak şimdi 500 satırlık araçların plakalarını tuttuğum excel sayfam var yanlarına maliyetlendirmesini tanımladım benim istediğimim bir plakanın 40 satır verisi var şimdi ben her seferinde değerleri tekrar formülize emek yerine belirli bir koşula göre toplama yaptırabilirmiyim ör bir hücreye verdiğim bir değeri baz alarak o plakaya bağlı bütün satırların toplamını alması gibi

Örnek bir dosyanızı, GOOGLE DRIVE, YANDEX DISK, DOCYA.TC ,DOSYA.CO gibi dosya paylaşım sitelerine ekleyip linkini burada bildirirseniz yardım almanız daha kolay olur.

arkadaşlar ben burada yeniyim sorum şu 2007 excel'de sayfa1 deki yazdıgın satırı sayfa 2'de farklı satır ve hücrelere nasıl gönderebirim bana yardımcı olabilecek üstad varmı teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.

arkadaşlar ben burada yeniyim sorum şu 2007 excel'de sayfa1 deki yazdıgın satırı sayfa 2'de farklı satır ve hücrelere nasıl gönderebirim bana yardımcı olabilecek üstad varmı teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.

Sayın mustafa gul,
Foruma hoşgeldiniz.

Bir üyemizin açmış olduğu başlık altında kendi sorunuzu sormayınız.
Yeni bir konu açarak;Örnek bir dosyanızı, GOOGLE DRIVE, YANDEX DISK, DOCYA.TC ,DOSYA.CO gibi dosya paylaşım sitelerine ekleyip linkini de açtığınız konuda bildirirseniz yardım almanız daha kolay olur.

Geri