• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Belirli Bir Hücreye Sadece Tarih Girişi

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2002
TÜRKÇE
Belirli bir hücreye sadece tarih girişi yapılmasını istiyorum. Sayfanın kod bölümüne nasıl bir kod yazmalıyız?

Mesela Q2 hücresine sadece tarih formatında (22.11.2012 gibi) giriş yapılmasına izin versin.

Bu hücreye rakam veya metin girişine izin verilmesin.

Belirli bir hücreye sadece tarih girişi yapılmasını istiyorum. Sayfanın kod bölümüne nasıl bir kod yazmalıyız?

Mesela Q2 hücresine sadece tarih formatında (22.11.2012 gibi) giriş yapılmasına izin versin.

Merhaba

Makroya gerek yok.
Veri doğrulama / İzin verilen: Tarih / Başlangıç Tarihi: 01.01.2000 / Bitiş Tarihi: 01.01.2020

Veri>Veri Doğrulama> İzin verilen kısmından Tarih seçerek

Kolay Gelsin

Üstadlarım, Combobox ta tarih aralığı atamak ve belirlenen tarih geldiğindede uyarı vermesini nasıl gerçekleşirebiliriz...
Saygılarımla...

Merhaba

Makroya gerek yok.
Veri doğrulama / İzin verilen: Tarih / Başlangıç Tarihi: 01.01.2000 / Bitiş Tarihi: 01.01.2020

Üstadım, Combobox ta tarih aralığı atamak ve belirlenen tarih geldiğindede uyarı vermesini nasıl gerçekleşirebiliriz...
Saygılarımla...

Geri