• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Belirli Aralıklarla Satırları Sütunlara Taşıma

Excel Vers. ve Dili
visual basic
Merhaba
Örnek excel tablosunda belirli aralıklarla aynı renklerle belirttiğim düzende satırları aynı düzende sütunlara taşımak istiyorum.Yaklaşık 285.000 satır olduğu için tek tek yapmak çok uzun zaman ve emek anlamına geldiğinden yardımlarınızı rica ediyorum.Herkese teşekkürler.
dl=0https://www.dropbox.com/s/f6u4cpy1iz8jdp7/%C3%B6rnek.rar?dl=0

Yardımınız için çok teşekkürler.Deneyeceğim.Sanırım işimi çözecektir.Sonra tekrar yazacağım.

Merhaba
öncelikle yardımınız için teşekkürler.Kod çalışıyor.Ancak ufak bir değişiklik rica edeceğim.Baya uğraştım ama bilgim olmadığı için kendim düzeltemedim. Gönderdiğiniz örnekte
Satıcı:*Orhun Sahaf
Yayınevi: ,1981
Kondisyon
:Çok İyi
Alıcıya Ait
5.00 TL
Sepete Ekle
ATATÜRK'ÜN İZMİT BASIN TOPLANTISI
ATATÜRK'ÜN İZMİT BASIN TOPLANTISI
İSMAİL ARAR

Satıcı:*Orhun Sahaf
Yayınevi: BURÇAK YAYINEVİ,1969
Kondisyon
:Zayıf
Alıcıya Ait
5.00 TL
Sepete Ekle
üst sıradaki kitabın bilgilerini alıyor.Kitap ismi en üstte bilgileri sırası ile altında yer alıyor.Kırmızı ile belirttiğim bilgileri bir sırada toplamasını istiyorum.Sizin gönderdiğiniz Kitabın ismini ve yazarını doğru alıyor.Ancak Yayınevi ve fiyatı kısmını bir üstteki kitabın bilgilerinden alıyor.Tekrar yardımlarınızı rica ederim.Teşekkürler.

O şekilde düşünmeniz çok normal ben anlatırken belirtmeliydim.Boş hücreler kopyalandığı yerden o şekilde dediği için kaldılar.Gönderdiğinizi deniyorum.Teşekkürler.

Sizi de işinizden ediyorum çok özür dilerim.Hakkınızı helal edin. Mükemmel çalıştı.Ancak Benim Hücre satır bitiş sayım.283417 analiz işlemi 65518 de durmuş olarak görünüyor.Onu nasıl çözebiliriz.Teşekkürler.

Sanırım Yaptım.Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.1 Aylık işi 1 dakikada yaptık çok şükür.
Sayenizde.
İyi günler.

Geri