• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bazı sütunlarda hücre belli değer alınca uyarı maili atacak makro

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhabalar

bikaç haftadır uğraşıyorum,en son konu yazmak istedim ,mümkünse soruma cevap gelirse çok memnun olacağım.

Şöyle bir şey;
"test sonuç" exceli var..
her model için 10 tane test yapılıyor ve
her model için her test sonunda da excel güncelleniyor...
o testlerden biri fail olduğunda bana ve ilgili kişilere mail atacak
bir makro yazmak istiyorum,biraz araştırdım ama muvaffak olamıyorum tabi excelim de çok iyi değil,makro ile yeni uğraşmaya başladım

yardımcı olanlara çok teşekkürler şimdiden

Merhaba,

Bir de örnek dosya eklerseniz konu daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum.

Merhaba,

Bir de örnek dosya eklerseniz konu daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum.

üstadım haklısınız daha güzel anlaşılacaktır.
ekte görebilirsiniz.
test sonucu "nok" olduğunda , yine ekteki paintteki gibi bir görüntü olabilir,tablo olabilir bilgiyi bana ve belirleyeceğim ilgili kişilere outlooktan mail olarak atacak.
excelin her versiyonunda çalışırsa sevinirim.şirkette ara ara değişiyor güncelelniyor modeller.
ayrıca excele sonuc girilir girilmez mail atılması mümkünse bu olabilir , olmadı sonuç girildikten sonra kaydet tuşuna basıldıktan sonra mail atılabilir.
ama test sonucunu giren herhangi bir işlem yapmasını gerektirecek uygulama olmazsa sevinirim.

tekrar teşekkürler ilgilenen tüm dostlara

üstadım haklısınız daha güzel anlaşılacaktır.
ekte görebilirsiniz.
test sonucu "nok" olduğunda , yine ekteki paintteki gibi bir görüntü olabilir,tablo olabilir bilgiyi bana ve belirleyeceğim ilgili kişilere outlooktan mail olarak atacak.
excelin her versiyonunda çalışırsa sevinirim.şirkette ara ara değişiyor güncelelniyor modeller.
ayrıca excele sonuc girilir girilmez mail atılması mümkünse bu olabilir , olmadı sonuç girildikten sonra kaydet tuşuna basıldıktan sonra mail atılabilir.
ama test sonucunu giren herhangi bir işlem yapmasını gerektirecek uygulama olmazsa sevinirim.

tekrar teşekkürler ilgilenen tüm dostlara

eklenti görünmüyor bende ?arakdaşlar görebiliyorlar mı ki? tekrar ekledim ,umarım şimdi görülüyordur

Ekli dosyalar

eklenti görünmüyor bende ?arakdaşlar görebiliyorlar mı ki? tekrar ekledim ,umarım şimdi görülüyordur

bu sefer de paint i eklemeyi unutmuşum çok sorry yaww milleti meşgul ediyoruz gereksiz maillerle :(

Ekli dosyalar

• örnek2.JPG
    örnek2.JPG
    10.1 KB · Görüntüleme: 11
el atacak bir arkadaş yok mu şu probleme? ilgilenenlere minnettar olacağım

sanırım bunu yapacak makro yok üstatlar da birşey gelmedi

Geri