• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Başka sayfaya veri aktarma yapmak

Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Benim isteğim Toplam sırasında rakam yazılı olan listeyi sırasını bozmadan İcmal listesine aktarmasıdır.Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Kodlar Çalışıyor
İncelermisiniz.

Ekli dosyalar

zorbey hocam
öncelikle ilgine teşekkür ederim. fakat kodu sayfamın kod görüntüleye yapıştırıyorum sonrada macro içeren excel olarak kayıt yapıyorum. fakat veri aktar butonu oluşmuyor. Burada ne yapmam gerekir teşekkürler.

zorbey hocam
öncelikle ilgine teşekkür ederim. fakat kodu sayfamın kod görüntüleye yapıştırıyorum sonrada macro içeren excel olarak kayıt yapıyorum. fakat veri aktar butonu oluşmuyor. Burada ne yapmam gerekir teşekkürler.
. . .

Private Sub CommandButton1_Click() olan kod başlığını,
Sub istediğiniz_makro_ismi() olarak değiştirin. Bu şekilde rahatça bir butona atayabilirsiniz.
http://www.excel.web.tr/f182/003-makro-aly-manyn-5-yolu-video-anlatym-t85557.html

Kod yazma prosedürlerini, başlıklarını araştırmanızı tavsiye ederim.

. . .

Merhaba Sayın merhaba iyi geceler
Ekli dosyayı denermisiniz.

Ekli dosyalar

sayın ZorBey hocam
bana hazırlamış olduğunuz dosya için size sonsuz teşekkür ederim. Dosyanız fazlasıyla işimi gördü fevkalade güzel olmuş ellerinize ve yüreğinize sağlık. Ayrıca bana dosyayı hemen hazırlamayıp araştırma yapmaya yönlendirmeniz içinde da ayrıca sonsuz teşekkür ederim. Bu arada da araştırma yapmama yönlendirme sağlayan sayın Hüseyin Çoban hocama da teşekkür etmeyi ayrıca borç bilirim. Her ikinize de ayrı ayrı saygılarımı sunarım. Teşekkürler.

Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Geri