Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elİne Saglİk Yurttas Olmusda Ben İsİmlerİde Getİrmek İstİyorum
Yani X Lİstesİnde İsİmler Yok Dİyelİm Onlarİ Alicam Y Lİstesİnden Oynandigin Zaman İsİm Eklendİgİnde X Sayfasina Gelmesİnİ İstrİyorum..
Dİyer Kisim Tamam...
excel de diyelim ki 10 tane cari hesap sayfası var.bunlardan bi tanesinde borç -alacak bakiyesini gösteren bir sayfa var.mesela ben 6 nolu cari hesap sayfasındayım ve bu sayfadan bir yere tıklayarak (burada rapor yazan yere gitmek istiyorum.yani anasayfa misali...)bunu bütün sayfalarda nasıl gösterebilirim...bunun cevabı varmıdır. inşallah sorumu anlatabilmişimdir..:???:
excel de diyelim ki 10 tane cari hesap sayfası var.bunlardan bi tanesinde borç -alacak bakiyesini gösteren bir sayfa var.mesela ben 2 nolu cari hesap sayfasındayım ve bu sayfadan bir yere tıklayarak (burada rapor yazan yere gitmek istiyorum.yani anasayfa misali...)bunu bütün sayfalarda nasıl gösterebilirim...bunun cevabı varmıdır. inşallah sorumu anlatabilmişimdir..
Merhaba arkadaşlar sayın yurttaşın gönderdiği dosyaları inceledim,y dosyasından
x na veri getirirken şu =VLOOKUP(A2;'Y(1).xls'!veri;2;0) frmülü kullanmış ben burdaki veri ne işe yarıyor anlayamadım bu formülü farklı bir şekilde kullanmak istiyorumbir türlü olmadı , birde y dosyasında sema urhanın yanındaki rakam x sayfasına gelmiyor ama adem şeninki gelebiliyor,biri bana bunu açıklayabilir mi ?
çok kafam karıştı...
bir alanı veri ismiyle veya başka bir isimle nasıl tanımlıyoruz sayın anemos?Sadece bir alanı tanımlamasak bütün alanlardan arama yaptırsak olmazmı?teşekkürler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.