• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

başka sayfadan aynı bilgileri aktarma

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Detay sayfasındaki kişinin bilgilerini Çalışma süreleri kısmında bulunan sayfadan tamamını aktarmak istiyorum isim değiştirdikçe bilgiler değişmeli. Bi nevi kişisel rapor sayfası. Sadece yeşil olan alara bilgi çekmek istiyorum. Teşekkürler

Ekli dosyalar

Arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek yokmu acaba. Diğer sayfadaki ilgili kişinin istediğim satırlarını detay sayfasına aktarmak istiyorum. Özet tabloyu yapamadım

. . .

Örneğinizde TC no hatalı olduğu için uğraştırdı.
Dosyanız ektedir. DİZİ formül kullanıldı.

. . .

Ekli dosyalar

Yıllık izin hakkı bölümü gelmiyor. Ayrıca olmayan bir tc yazınca yıllık izin hakkında ilk satırda 12 kalıyor. Ama istediğim gibi olmuş. Hataları düzeltirseniz süper olacak. Yinede emeğinize teşekkür ederim.

Yıllık izin hakkı sütununda { } parantezler yok ondan olabilirmi acaba

Yıllık İzin Hakkı ile Kullandığı İzin arasına bir sütun ekleyince düzeldi. Teşekkür ederim.

ufak bir hata

Hüseyin bey detay sayfasında sigorta süresini getiremedim dediğiniz gibi
formülü sonlandırdım 1. satır doğru 2. ve sonraki satırlar gelmiyor. ekledim dosyayı.

Ekli dosyalar

. . .

Dizi formül (CTRL SHİFT ENTER ile bitirin)

Kırmızı ile belirttiğim yerde veri almak istediğiniz sütun harfini girmelisiniz.

Kod:
=EĞERHATA(İNDİS('Çalışma Süreleri'!$A$3:$M$1000;KÜÇÜK(EĞER('Çalışma Süreleri'!$A$3:$A$1000=$D$2;SATIR($A$3:$A$1000)-2);SATIR(D1));SÜTUN([COLOR="Red"]I1[/COLOR]));"")

. . .

Teşekkür ederim üstad hatamı farkettim. Eline sağlık.

Geri