• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Başka sayfa bağlantılarını koparmak

Merhaba, ben bir konuda yardımlarınızı isteyeceğim. Şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim. Excel sayfamdaki dış bağlantıları mevcut sayfamdan almak istiyorum. Şöyle ki ; =[M1.xlsx]Sayfa3'!$D$32/'[Z1.xlsx]Sayfa3'!$C$12 formüllerini sayfamda =$D$32/$C$12 olarak görmek istiyorum. Bunu ara-bul değiştirip yapabiliyorum fakat makro ile yapabileceğim bir yolu var mıdır. Sadece formüllerdeki bağlantılar gitsin istiyorum.

Foruma hoşgeldiniz.
"Kapalı Dosyadan Veri alma" şeklinde, forumda "Arama" yaparsanız birçok örnek bulabilirsiniz.
Eğer, örnek excel dosyanızı eklerseniz daha kolay cevap bulabilirsiniz.

Örnek dosyanızı; GOOGLE DRIVE,YANDEX DISK,DOSYA.TC, DOSYAUPLOAD.COM,WETRANSFER.COM gibi dosya paylaşım sitelerine ekleyip linkini burada bildiriniz.

Merhaba forumda bulduğum örneklerde bağlantıyı koparıp sadece mevcut değeri yazıyor. Bu işlemi zaten excel "bağlantıları düzenle olarak" vermiş. Fakat ben formülün kalmasını istiyorum. =[M1.xlsx]Sayfa3'!$D$32 satında =$D$32 görmek istiyorum. Dediğiniz gibi forumda biraz daha araştırma yapayım. Belki bulurum. Teşekkürler.

Yanlış yazdığımı fark ettim. =[M1.xlsx]Sayfa3'!$D$32 satında =Sayfa3!$D$32 görmek istiyorum.

İlk önce dosyanızı yedekleyin.
Giriş sekmesinde Bul ve Seç düğmesini tıklayın. Değiştir i bulun Aranan'a [*] yazın, Yeni değer hiç bir şey yazmayın Tümünü değiştire tıklayın.

Teşekkür ederim. Ben dediğiniz gibi yapıyordum zaten fakat makro olarak yazamadım. Fakat aşağıdaki gibi yaptım sanırım. Acemi şansı da diyebiliriz.
Sub Makro1()
Sheets("Sayfa1").Cells.Replace What:="[*]", Replacement:=""
End Sub

Geri