manisali50
Banned
- Excel Vers. ve Dili
- Excel2003
Arkadaşlar merhaba..
Sanırım bugüne kadar üstadlarıma sorduğum en zor,en karmaşık ve en kapsamlı sorum bu olacak..Ama eminim ki bu konuda yine beni mutlu edeceksiniz.
Sorum şöyle :
İki adet dosya var : “İmalat Kalemleri” ve “Stok Takip”
Stok Takip dosyasının “ÇIKIŞ” sayfasına,yine aynı dosyanın “ANA EKRAN” sayfasından AKTAR butonu aracılığıyla bilgileri aktarabiliyorum.Ancak bu sefer isteğimin en zor kısmı şöyle :
“İmalat Kalemleri” dosyamın “İSTENEN ÜRÜN” sayfasına girilen verilerin “Stok Takip” dosyamın “ÇIKIŞ SAYFASINA” aşağıda belirteceğim hücrelere yine bir AKTAR butonu aracılığıyla aktarılmasını istiyorum.
STOK TAKİP (ÇIKIŞ) SAYFASI
İşlem Türü : (B sütunu) : STOK ÇIKIŞ
Tarih(C sütunu) : İmalat Kalemleri Dosyası D2 hücresi
Firma Adı(D sütunu) : İmalat Kalemleri Dosyası J2 hücresi
Müşteri Adı(E sütunu) : İmalat Kalemleri Dosyası J2 hücresi
Personel Adı(F sütunu) : İmalat Kalemleri Dosyası W2 hücresi
Çıkan Malzeme(G sütunu): İmalat Kalemleri Dosyası B6 hücresi
Çıkan Miktar(H sütunu) : İmalat Kalemleri Dosyası C6 hücresi
Birim(I sütunu) : İmalat Kalemleri Dosyası D6 hücresi
NOT : Bunlar aktarılırken,Stok Takip dosyasının ANA EKRAN sayfasına manuel olarak girilen bilgiler yine normal olarak aktarılmaya devam etmelidir.
Umarım anlatabilmişimdir..Eğer bunu yaparsanız inanın beni çok ama çok mutlu edersiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.Allah yardımcınız olsun.
Sanırım bugüne kadar üstadlarıma sorduğum en zor,en karmaşık ve en kapsamlı sorum bu olacak..Ama eminim ki bu konuda yine beni mutlu edeceksiniz.
Sorum şöyle :
İki adet dosya var : “İmalat Kalemleri” ve “Stok Takip”
Stok Takip dosyasının “ÇIKIŞ” sayfasına,yine aynı dosyanın “ANA EKRAN” sayfasından AKTAR butonu aracılığıyla bilgileri aktarabiliyorum.Ancak bu sefer isteğimin en zor kısmı şöyle :
“İmalat Kalemleri” dosyamın “İSTENEN ÜRÜN” sayfasına girilen verilerin “Stok Takip” dosyamın “ÇIKIŞ SAYFASINA” aşağıda belirteceğim hücrelere yine bir AKTAR butonu aracılığıyla aktarılmasını istiyorum.
STOK TAKİP (ÇIKIŞ) SAYFASI
İşlem Türü : (B sütunu) : STOK ÇIKIŞ
Tarih(C sütunu) : İmalat Kalemleri Dosyası D2 hücresi
Firma Adı(D sütunu) : İmalat Kalemleri Dosyası J2 hücresi
Müşteri Adı(E sütunu) : İmalat Kalemleri Dosyası J2 hücresi
Personel Adı(F sütunu) : İmalat Kalemleri Dosyası W2 hücresi
Çıkan Malzeme(G sütunu): İmalat Kalemleri Dosyası B6 hücresi
Çıkan Miktar(H sütunu) : İmalat Kalemleri Dosyası C6 hücresi
Birim(I sütunu) : İmalat Kalemleri Dosyası D6 hücresi
NOT : Bunlar aktarılırken,Stok Takip dosyasının ANA EKRAN sayfasına manuel olarak girilen bilgiler yine normal olarak aktarılmaya devam etmelidir.
Umarım anlatabilmişimdir..Eğer bunu yaparsanız inanın beni çok ama çok mutlu edersiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.Allah yardımcınız olsun.