• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Başka bir sekmeden tablo verileri alma

Excel Vers. ve Dili
2003 - türkçe
1 adet form sekmesi ve birden fazla veri sekmesine sahip bir dosya var. Formdaki çağırma hücresine istenen sekme numarası yazıldığında o numaralı sekmedeki tablo verilerinin formdaki tabloya yerleşmesi ve aynı adlı jpg resminin formdaki ilgili yerde gözükmesi isteniyor. Nasıl yapılabilir? Şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
1 adet form sekmesi ve birden fazla veri sekmesine sahip bir dosya var. Formdaki çağırma hücresine istenen sekme numarası yazıldığında o numaralı sekmedeki tablo verilerinin formdaki tabloya yerleşmesi ve aynı adlı jpg resminin formdaki ilgili yerde gözükmesi isteniyor. Nasıl yapılabilir? Şimdiden teşekkürler...

eki inceler misiniz
resim klasörünü C sürücüsünde çıkarınız.
sekmelerdeki G1 hücresine adres'i girerek diğer resimleri çıkarabilirsiniz

Ekli dosyalar

ALLAH razı olsun kardeşim... Sen benim ihtiyacımı karşıladın, ALLAH da senin ihtiyacını karşılasın...

Peki kardeş, bu çağırma numarasını, form sekmesini açtığımızda bir mesaj kutusu çıksa ve ona yazsak, bu numara yine e18 hücresine yazılsa... Mümkün müdür?

Peki kardeş, bu çağırma numarasını, form sekmesini açtığımızda bir mesaj kutusu çıksa ve ona yazsak, bu numara yine e18 hücresine yazılsa... Mümkün müdür?

mümkündür.
bir tane userform yapın içine bir tane textbox oluşturun
bir tane commanbutton oluşturun
commanbuttona çift tıklayın.
Kod:
Pravite Sub Commanbutton1_Click()
[COLOR="Red"]Range("E18")=Textbox1.Text[/COLOR]
End Sub
kırmızı'ya boyadığım yeri aynı şekilde yerine yapıştırıp deneyin.

Allah razı olsun kardeşim... Yaptıklarını kendim yapmaya çalışıyorum. Resim yerleştirme konusunda başarılı olamadım. Hatamı da anlayamadım. örnek çalışmayı gönderiyorum.

Ekli dosyalar

Geri