değerli arkadaşlar,
aşağıdaki dosya için daha önce sizlerden yardım almıştım, aynı dosya üzerinde yine yardım isteyeceğim, yardımınız için şimdiden teşekkür ederim..
röleve sayfasında proje koorinatları yazan sütunlar sabit değerlerdir, (M) sütunu Y koordinatı, (N) sütunu X koordinatı, (O) sütunu ise kot oluyor ve bu koordinatların proje numaraları da (D) sütununda bulunuyor..
dikkat ederseniz sıralama çakım sıra no ((B) sütunu) ya göre ilerliyor..
benim istediğim; Proje no yazan sütunda herhangi bir hücreye P harfi ile başlayan proje numarasını yazdığımda Liste sayfasındaki o proje numarasına ait koordinatları röleve sayfasındaki proje koordinatlarına yazsın istiyorum..
örnek;
röleve sayfasındaki D444 hücresine P543 yazdığım da;
Liste sayfasındaki B544 hücresindeki değeri röleve sayfasındaki M444 hücresine,
Liste sayfasındaki C544 hücresindeki değeri röleve sayfasındaki N444 hücresine,
Liste sayfasındaki D544 hücresindeki değeri röleve sayfasındaki O444 hücresine yazsın..
http://s3.dosya.tc/server2/ig0dnk/KAZIK_ROLEVE_KOORDINAT_TABLOSU.xls.html
aşağıdaki dosya için daha önce sizlerden yardım almıştım, aynı dosya üzerinde yine yardım isteyeceğim, yardımınız için şimdiden teşekkür ederim..
röleve sayfasında proje koorinatları yazan sütunlar sabit değerlerdir, (M) sütunu Y koordinatı, (N) sütunu X koordinatı, (O) sütunu ise kot oluyor ve bu koordinatların proje numaraları da (D) sütununda bulunuyor..
dikkat ederseniz sıralama çakım sıra no ((B) sütunu) ya göre ilerliyor..
benim istediğim; Proje no yazan sütunda herhangi bir hücreye P harfi ile başlayan proje numarasını yazdığımda Liste sayfasındaki o proje numarasına ait koordinatları röleve sayfasındaki proje koordinatlarına yazsın istiyorum..
örnek;
röleve sayfasındaki D444 hücresine P543 yazdığım da;
Liste sayfasındaki B544 hücresindeki değeri röleve sayfasındaki M444 hücresine,
Liste sayfasındaki C544 hücresindeki değeri röleve sayfasındaki N444 hücresine,
Liste sayfasındaki D544 hücresindeki değeri röleve sayfasındaki O444 hücresine yazsın..
http://s3.dosya.tc/server2/ig0dnk/KAZIK_ROLEVE_KOORDINAT_TABLOSU.xls.html