• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Başka bir excel tablosundan veri çekmek

Excel Vers. ve Dili
office 2010
Arkadaşlar,
Kendim hazırlamış olduğum excel tablosuna başka bir olap küpündeki verileri ilgili hücrelere çekmek istiyorum ne yapmam lazım

Kerem arkadasim hayirli geceler. Oncelikle sorunuza ceptelefonundan yazdigim icin konuyu anlatamaycagim icin ozur dilerim. Simdi ofice kklasorunun altinda microsof query diye bir arayuz var. Bu olap. Sßpl. Cub. txt. Xls. Tarzi verileri derliyor ve istediginiz bir yere export yapiyor. Programfiles icerisinde microsoft office *. exe gibi bir arama yaparsaniz dedigim programa ulasirsiniz. buldugunuzu varsayarak yeni dosya aciyoruz cikan menude veri cekmek istedginiz dosya turunu secip dosyayi import ediyorsunuz. sonrasi malum wizard yontemiyle istediginizi yaparsiniz. son olarak bunu sorgu dosyasi olarak kaydeder. veya dosya menusunden excele aktar gibi birsey var bu sekilde kapali dosyadan veri cekersiniz. yontemi anlatmaya calistim. sizi temin ederim bu yontemi anlayip uygulamalarla kavrarsaniz hem hizli hemde az yer kaplayan binlerce satir veriyi kontrol edebilirsiniz. kusura kalmayin mesajin basindada zikrettigim uzere bunu e-250 gibi basit bir telefondan yazmaya calistim umarim yardimci olabilmisimdir. umarim queryi ogrendikten sonra her veri sorgularken akliniza gelirimde bu fakir kardesinizi duanizdan eksik etmezsiniz. selam ve dua ile

Geri