• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Başka bir dosyaya veri aktarıp yazdırma

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Kod:
Sheets("EK-7").Range("A10").Value = Range("C6").Value
Sheets("EK-7").Range("E10").Value = Range("C4").Value
Sheets("EK-7").Range("G10").Value = Range("J5").Value
Sheets("EK-7").Range("G12").Value = Range("J15").Value
Sheets("EK-7").Range("I10").Value = Range("J7").Value
If MsgBox("EK: 7yi Yazıcıya Yerleştirdinizmi?", vbQuestion + vbYesNo, "EK: 7") = vbNo Then Exit Sub
Sayfa70.PrintOut

Koduyla aynı çalışma kitabındakı EK-7 isimli sayfaya verileri aktarıp yazdırıyordum ancak aynı klasör içinde BELGELER isminde bir çalışma kitabı oluşturup EK-7 sayfasını ona taşıdım.

Bu kodda nasıl bir değişiklik yapmamız lazımki BELGELER çalışma kitabındaki EK-7 sayfasına verileri aktaracak ve yazdıracak
Yardımcı olabilirmisiniz.

BELGELER çalışma kitabının içindeki EK-7 sayfası hazır bir formu yazıcıdan doldurmak için oluşturulmuş şablon belgeler dosyasını açacak verileri aktaracak sonra yazdıracak kaydetmeden kapatacak

Dosyalar ekte mevcut

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
yanıt

Kod:
Sub acaktar()
Workbooks.Open ThisWorkbook.Path & "\BELGELER.xls"
ActiveSheet.Range("A10") = Workbooks("KAYNAK DOSYA").Sheets("1").Range("C6").Value
ActiveSheet.Range("E10") = Workbooks("KAYNAK DOSYA").Sheets("1").Range("C4").Value
ActiveSheet.Range("G10") = Workbooks("KAYNAK DOSYA").Sheets("1").Range("J5").Value
ActiveSheet.Range("G12") = Workbooks("KAYNAK DOSYA").Sheets("1").Range("J15").Value
ActiveSheet.Range("I10") = Workbooks("KAYNAK DOSYA").Sheets("1").Range("J7").Value
If MsgBox("EK: 7yi Yazıcıya Yerleştirdinizmi?", vbQuestion + vbYesNo, "EK: 7") = vbNo Then Exit Sub
ActiveSheet.PrintOut
ActiveWorkbook.Close 0
End Sub

çok teşekkür ediyorum tam olarak istediğim buydu

peki bu açtığı BELGELER çalışma kitabının ekranda görünmemesini nasıl sağlarız???

Geri