Basit Vardiya Takvimi hazırlama

Excel Vers. ve Dili
2016 türkçe
merhaba ben vardiya takvimi oluşturmak istiyorum.

sistem 8 saat çalış 24 saat dinlen

vardiyalar SABAH 08:00/16:00, AKŞAM 16:00/12:00, GECE 12:00/08:00 şeklinde

4 gurup var ben hangi tarihte hangi grupta çalışıldığını sorgulayabilmek istiyorum.

Çok basit bişey olursa yeterli android cep telefonunda da kullanabilmek için.

ÖZETLE : bugünki çalışma vardiyanızı ve öğrenmek istediğiniz günü yazdığınızda nasıl çalışacağınız çıkmalı. şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyalar

Erdal

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ev: 2021 - Türkçe 32 Bit
İşyeri: 2016 - Türkçe 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-10-2029
Merhabalar
eki inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
TÜRKÇE
merhaba

merhaba sizinde aynı sorunuz var sanırım eger siz sorununuza çözüm bulabildiyseniz bana da yardımcı olabilirmiisiniz toplam 10 personelimin haftada bir gün izin olmak sartıyla saat 7,5 saat öglen 6,5 saat ve gece 8,5 saat çalışmak üzere bir pompacı vardiya sistemi oluşturmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmuusunuz. hazır şablonunuz varsa benimle paylaşırsanız ben üstünde oynama yaparak vardiya sistemini olusturabilirim. yeterki hazırlanmıs saatli bir vardiya tablosunun olması

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007, TÜRKÇE
40 Kişilik Sistem

Değerli dostlar. Aranıza yeni katıldım. Trabzondayım ve idare işleri ile uğraşmaya başladım. Benim sizlere şöyle bir sorum olacak;
toplamda 21 personel var. 10 kişi İşçi Statüsünde 11 Kişi de Devlet Memuru. Şimdi bunlar Aşçı, Garson, Çaycı vs diye ayrılıyor. Ben şunu istemekteyim;
Çay Ocağında her vardiye 8 saat olacak ve gece saat 00.00 a kadar. Toplam 4 kişi var.
2. olarak Restaurant kısmında;
5 Aşçı, 16 Garson var.
16 Garsonun 10 tanesi işçi satatüsünde
3. olarak memurlar haftada 2 izin günleri var arka arkaya, işçileri ise pazar çalıştıramıyoruz sadece cumartesi öğleye kadar çalıştırıyoruz.
4. olarak sistem saat 08.00 da başlayacak ve gece 00:00 da bitecek.
5. olarak idare işçilere mesai verilmesini istemiyor.

Lütfen bana bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalırım.