• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Basit Malzeme Takibi

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Selamlar,

Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Satılan malzemeleri hem bir yere kaydetmek hemde aylık limitten düşmek istiyorum.
Patronun belirlediği aylık satış limitlerimiz var.
Excelde A sütununda satılan malzemelerin isimleri yer alıyor, hemen yanındada aylara göre firmamızın satışını ön gördüğü adetler var.

Formun üzerindeki takvimden tarihi, comboboxa malzeme ismini, textboxa da kaç adet satıldığı bilgisini girip, hem belirtilen yere kaydetmek, hemde takvimden seçilen ay a göre o ay ki limitten düşerek satışıları bu şekilde takip etmek istiyorum.

Tekrardan herkese iyi bayramlar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Îlgilenen bir arkadaş var mı acaba ?
Yardım edebilirseniz sevinirim.

Sanırım sorunun istedigin meseleyi tam ve detaylı aktaramamak birde detaylı veri yuklerseniz cozen arkadaslarımız olacaktır kolay gelsin :)

Anladım Sn.parametre, ama konudaki anlaşılmayan nokta neresi acaba, bunu bana belirtebilirseniz, konuyu o yönde anlatayım.

İlk mesajımda şöyle yazmıştım, ayrıca bir resim ekledim, resimde de ne yapmak istediğimi belirttim.

Satılan malzemeleri hem bir yere kaydetmek hemde aylık limitten düşmek istiyorum.
Patronun belirlediği aylık satış limitlerimiz var.
Excelde A sütununda satılan malzemelerin isimleri yer alıyor, hemen yanındada aylara göre firmamızın satışını ön gördüğü adetler var.

Formun üzerindeki takvimden tarihi, comboboxa malzeme ismini, textboxa da kaç adet satıldığı bilgisini girip, hem belirtilen yere kaydetmek, hemde takvimden seçilen ay a göre o ay ki limitten düşerek satışıları bu şekilde takip etmek istiyorum.

Teşekkür ederim.

excel1g.jpg

Takvimden hangi ay'ı seçersem, satılan parçadan da kaç adet satılmışsa, o adedi takvimden seçtiğim ay'ın limitinden düşmesi gerekiyor.

Arkadaşlar yardım eder misiniz lütfen ?

Arkadaşlar anlatamadım mı acaba ?
Neden bir cevap verilmiyor çok merak ediyorum gerçekten.

Arkadaşlar ayın 16sından beri bu konuyla ilgili sizlerden yardım talep ediyorum.
İlgilemez misiniz acaba ?
Biraz yardımcı olur musunuz lütfen.
Teşekkür ederim.

tarih ve lis olarak mesajlarda arama yaptıgımda sizin için neler buldum bunlari inceleseniz neler bulursunuz
1

2

3
4
5

6

7

8
ve dahalari

Sn. parametre zahmet edip benim için araştırma yapmışsınız çok teşekkür ederim size.
Ama gönderdiğiniz sayfalardaki programların bazıları axcess ile yapılmış, bazıları formülle, üstelik alakaları bile yok desem yeridir. Yanlış dosyalarımı indirdim acaba anlamadım ki.
Gün içinde onlarca kişi sizlerden yardım istiyorlar, sağolun hepsini cevaplıyorsunuz. Ama benim gönderdiğim dosya ile ilgili nerdeyse bir hafta oldu ama sizden başka kimse bir yardımda bulunmaya çalışmadı. Cevap vermek zorunda değilsiniz elbette biliyorum, buna diyecek bir sözüm yok. Baştada dediğim gibi vba konusunda daha çok yeniyim. Bazı konuları araştırma yapmam için göndermişsiniz sağolun, ama hani benim istediğim sonucu alacağımı düşünmüyorum açıkcası. Sn. Levent Menteşoğlu yardım istediğim bir konu ile o kadar çok ilgilendi ki kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Benim canımı sıkan olay, bir konu açıyorum, sizlerden yardım istiyorum defalarca, ama kimseden bu konu ile ilgili bir yardım alamıyorum. Siteniz çok zengin büyük bir kaynak dediğim gibi herkese de yardımcı oluyorsunuz. Ama bana bu konuda neden yardım edilmediğini anlayamıyorum kusura bakmayın. Diyebilirsiniz ki; bu tarz konuları sitemizde yüzlerce kez işledik, hala aynı soruların gelmesi bizi sinir ediyor, o yüzden cevap vermek istemiyoruz ve üyelerin de arayıp bulmasını istiyoruz. Ama bir yandan da bakıyorum kodlar havada uçuşuyor. Konum hakkında yardım alamayışımım benimle ilgili olduğunu düşünmeye başlıyorum, kasten mi oluyor acaba ?

Kimsenin şahsıyla ilgili herhangi bir eleştri yapamam, hepiniz burada gönüllü olarak excel bilgilerinizi paylaşıyorsunuz, gün içinde birçok yerde sürekli kullanılan excel konusunda bir haftada zor bitirebileceğimiz bir işi, size göre basit bir kod yazarak, bir kaç saniyede o işi bitirmemizi sağlıyorsunuz, sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.

Ben sadece bu konuda bir sitemimi paylaşmak istedim sizlerle.
Başka yorum yapmak istemiyorum.
İlgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim.
İyi akşamlar.

Bu mesajıma bile bir cevap vermiyorsunuz.

Geri