• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Basit bir stok programı gelistirilmesi icin yardım lütfen

Excel Vers. ve Dili
2021
Merhaba abilerim kardeslerim basit bir stok programı hazırladım yardımlarınızla yıne yardımlarınızla bunu biraz gelistirmek istiyorum stok programı diyince tabi kalan olmalı burada da giren urun cıkan urun belli ama soruyu sordugum ilgili kısmın kalanı da vermesını ıstıyorum .
şimdiden emekleriniz için cok tesekkurler

Ekli dosyalar

Muygun hocam sız bu sorunu cozebilirsiniz yardımcı olursanız sevınırım tabi bu yazıyı gorursenız :))

Muygun hocamizi gorenler bu soruya yonlendirebilirmi acaba :) Yaparsa o yapar bunu da kendi ayarlamisti sagolsun

Merhaba
Eklediniz dosyayı indiremiyorum.
Yeniden ekleyebilirmisiniz?

Ayrıca;
Konuyu üste taşımak için mesaj yazmanız oldukça doğal ama kelimelerinizi seçerken daha özenli olun.
(benden duymamış olun ama Burada Exceli tersinden çalıştıracak çok üstat var. Umarım anlatabilmişimdir.)

Son düzenleme:
Merhaba.

Anladığım kadarıyla;
bilgi_getirr adlı kod blokunda aşağıdaki ilgili satıra mavi kısmı ekleyip,
BİLGİ GETİR sayfası D4 hücresindeki formülü de aşağıdakiyle değiştirirseniz istediğiniz sonucun alınması gerekir.

NOT: Kodlarda arananyön, arananaçıklama gibi TÜRKÇE karakterleri kullanmamanızı (malesef) öneriyorum.
.
Kod:
If arananyön = "" [B][COLOR="Blue"]Or arananyön = "KALAN"[/COLOR][/B] Then arananyön = bulunanyön
Kod:
=[COLOR="red"]EĞER[/COLOR]([COLOR="red"]YADA[/COLOR](F2="GİRİŞ";F2="ÇIKIŞ");[COLOR="red"]TOPLA[/COLOR](D5:D500);[COLOR="red"]ETOPLA[/COLOR](F5:F500;"GİRİŞ";D5:D500)-[COLOR="Red"]ETOPLA[/COLOR](F5:F500;"ÇIKIŞ";D5:D500))

Merhaba.

Anladığım kadarıyla;
bilgi_getirr adlı kod blokunda aşağıdaki ilgili satıra mavi kısmı ekleyip,
BİLGİ GETİR sayfası D4 hücresindeki formülü de aşağıdakiyle değiştirirseniz istediğiniz sonucun alınması gerekir.

NOT: Kodlarda arananyön, arananaçıklama gibi TÜRKÇE karakterleri kullanmamanızı (malesef) öneriyorum.
.
Kod:
If arananyön = "" [B][COLOR="Blue"]Or arananyön = "KALAN"[/COLOR][/B] Then arananyön = bulunanyön
Kod:
=[COLOR="red"]EĞER[/COLOR]([COLOR="red"]YADA[/COLOR](F2="GİRİŞ";F2="ÇIKIŞ");[COLOR="red"]TOPLA[/COLOR](D5:D500);[COLOR="red"]ETOPLA[/COLOR](F5:F500;"GİRİŞ";D5:D500)-[COLOR="Red"]ETOPLA[/COLOR](F5:F500;"ÇIKIŞ";D5:D500))
Merhaba Ömer hocam dediğinizi yapmaya çalıştım fakat başarılı olamadım :/

Merhaba
Eklediniz dosyayı indiremiyorum.
Yeniden ekleyebilirmisiniz?

Ayrıca;
Konuyu üste taşımak için mesaj yazmanız oldukça doğal ama kelimelerinizi seçerken daha özenli olun.
(benden duymamış olun ama Burada Exceli tersinden çalıştıracak çok üstat var. Umarım anlatabilmişimdir.)

Merhaba Uygun hocam dosyayı tekrar yüklüyorum.Ve benim burada ki her türlü kişiye saygım sonsuz .Şimdiden emekleriniz için teşekkürler hocam.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Doğru anladıysam eki deneyin.
İyi çalışmalar.

ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Geri