• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Basit bir muhasebe programı lazım ama sitede bulamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar siteyi araştırdım ama gözümden kaçmışta olabilir. Bana müşteri hesaplarını takip edebileceğim. Müşteri ekleyip borç yazdıkça ekleyecek alacak kayıdı yaptıkça düşecek, aylık borç / alacak raporu verebilecek basit bir program lazım.
Aynı zamanda aynı müşterilere taksitli satış olduğu için bunuda burdan takip edebilmeliyim. Yani aynı zamanda tek kalemde borç yazabileceğim gibi mesala 12 taksit olarak giriş yapıp her taksit ödemesini girdiğimde toplam borçtan düşüp bana kalan taksit sayısını ve tarihini verebilecek aynı zamanda taksit ödeme tarihleri geldiğinde bana uyarı verebilecek bir program lazım. ne yazıkki bilgim bu kadar yeterli değil. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
İnşallah mümkün birşey istemiştirim.

yanlış yere konu açtım galiba özür dilerim.

Bir market sahibi arkadaşım için yaptığım çok basit bir excell dosyasını ekliyorum. Bunu bir "MÜŞTERİLER" klasörünün içine kopyalarsanız,farklı kaydet tuşuyla aynı klasörde tüm müşterilerinizi takip edebilirsiniz.
Dosyanın ismi özellikle 1. Çünkü herzaman klasör açılışında ilk sırada olacak.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Basit bir alacak defteri. Klasik bir bakkal defteri. Taksit yapılabilir. Müşterilerin toplu borç alacak durumu dökülebilir. İşletmenin toplam geli ve gideri takip edilebilir. 50 müşterilik. Ama farklı kaydedilerek çoğaltılabilir.

Market için acil bir excell çalışması gerekiyor.

Arkadaşlar çok acill bir market için çalışma lazım yardımcı olurmusunuz.

link kırık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri