Bu işi bilmeyen, yeni başlayan bir kişi olarak ekli belgedeki apartman programını basit şekilde yaptım.Sitedeki çeşitli programları gördükçe bunun ancak 1. adım olabileceğini anladım.Geliştirilebilecek daha doğrusu yeniden yapılacak çok şeyler olduğunu gördüm.Tabi makroları anlayamayan-daha öğrenemeyen bir kişi ancak bu kadar becerebildi.
1-Apartmandaki her hanenin aylık aidatlarının girilmesi,
2-Apartman ödemelerinin aylık girilmesi,(her hane eşit veya kişi sayısına göre farklı olabilir)
3-Isınma gelir giderinin girilmesi,
Dolar bazında:biz her hane o an geçerli kömür fiyatından ödeme yapıyoruz (YTL-DOLar-Ton şeçenekleri olmalı.Biz
4-Her ay her hane için aylık borç-alacak döküm çıkarılması,
5-Aylık kasa dökümünün çıkarılması,
6-Hane bazında ,ay bazında istenilen dökümlerin çıkarılması,
7-Apartman adı-hane sahipleri-hane sayısı verilerinin kullanılarak düzenleme yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla
1-Apartmandaki her hanenin aylık aidatlarının girilmesi,
2-Apartman ödemelerinin aylık girilmesi,(her hane eşit veya kişi sayısına göre farklı olabilir)
3-Isınma gelir giderinin girilmesi,
Dolar bazında:biz her hane o an geçerli kömür fiyatından ödeme yapıyoruz (YTL-DOLar-Ton şeçenekleri olmalı.Biz
4-Her ay her hane için aylık borç-alacak döküm çıkarılması,
5-Aylık kasa dökümünün çıkarılması,
6-Hane bazında ,ay bazında istenilen dökümlerin çıkarılması,
7-Apartman adı-hane sahipleri-hane sayısı verilerinin kullanılarak düzenleme yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla
Son düzenleme: