Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başında nokta olan sayıların düzeltildiği sütunda CTRL+F çalışmıyor
Ekteki dosyada yeralan renkli hücreler sıfırla başlayan rakamlar. Sıfırların önünde noktalar vardı, daha sonra onları kaldırdım fakat bu rakamlarla ilgili arama yapmak istediğimde ctrl+f rakamları bulmuyor. Yardım rica ederim,teşekkürler...
A kolonuna 000000 formatı uygulanmış. Bu nedenle 52950 sayısını 052950 olarak görüyorsunuz. Siz ilk karakter 0 olarak görüyorsunuz. Yani hücrede yazılı olan ile gördüğünüz farklı şeyler.
0 olmadan 52950 olarak ararsanız bulursunuz.
Ama 52950 sayısı başka bir hücre içeriğindede olabilir.Liste çok uzun ben kısaltarak gönderdim.Bazı hücrelerde 20hanelı rakamlar var onlardan birnede denk gelebilir.Direk 052950 olarak bulma yolu yokmudur acaba,teşekkürler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.