• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Barkod okutularak hücreye "Sistem Saatini Girme"

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Arkadaşlar aramadık yer bırakmadım bulamadım. Ekli dosyada personelin giriş ve çıkış saatlerini barkod okutarak yapmak istiyorum. Yani isteğim saatin yazılacağı hücreyi mouse ile saçtikten sonra barkod okutsunlar ve o hücreye sistem saatini yazsın ve en önemlisi de ondan sonra asla değişemesin o saat yani hücre kilitlensin. Ne olur yardımcı olun. Saygılarımla

Ekli dosyalar

Arkadaşlar yok mu bir cevap verecek bu soruma :(

Şunun çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Hücre koruma durumuna sonra bakalım...

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
    Target = Now
End Sub

Hocam oldu ancak tarihi de giriyor. Bana sadece saat girmesi gerekli ki personelin toplam çalışma saatini hesap edebileyim. Bu mümkün mü ?

Hocam Target = Now komutunuzu Target = Time olarak değiştirdim yaptı. Teşekkür ediyorum. Şimdi sizden ricam şu olabilir mi birincisi ilk mesajımda da belirttiğim gibi hücreye saat girilir girilmez hücre kilitlensin çalışma kitabı da ( Kaydetmeden çıkmayı ) engellemek için "Kaydetsin kendisini." İkincisi de belli bir barkod rakamına ait olan kartı okuttuklarında o hücreye veri girebilsinler yoksa giremesinler. Başka personelin barkodunun okutulmaması için istiyorum bunu

Lütfen yaaa.

neden kimse yardım etmiyor.

Geri