• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bankacı arkadaşlar kredi hesabı

Excel Vers. ve Dili
10 TR 2013 excel TR
mehaba
bankadan kredi hesaplarında maliyetleri kontrol için bi kredi çeşitlerinin maliyetlerini hesaplayan formüle ihtiyacımız var 2 kredi hesabında nekadar faiz ödedigimizi görmek istiyoruz
örnegin 100 ytl yi 12 ayda ödeyince ne öderiz (faizleri bankadan ögrenip degiştiricez )
100 ytl yi 3 ayda 1 faiz ödemesi yapıp parayıı 12.ayda ödersek kac para faiz öderiz gibi bi sorunumuz var
bu konularda masraf+fonlar+ıvır zıvır nevarsa acıkalya bilirmisiniz
yardımlarınız için teşekkürler

Bir deneme

Sevgili Sefa
senin beklentilerin excel'den çok bankacılık ile ilgili ancak sana iki tablo gönderiyorum. İlki aylık eşit taksitli kredi hesabı, ikincisi ise 3 ayda bir faiz ödemeli yıl sonu ana para ödemeli bir ödeme taplosu dur. Umarım yaraı olur.

Son düzenleme:
sayın nunikmakarios cevabınız için teşekkürler benim aradıgım gibi dosyalar
istedigim gibi dosyaların şifresini verebilirmisiniz degişiklik yapa bilmem için
tekrar teşekkür ediyorum

değişiklik

dosyalarda değişiklik yapabilmek için korumanın kaldırılmasına gerek yoktur ama size korumalarında şifreleri kalkmış olanları gönderiyorum. Yan karuma var ama kaldırmak için şifreye gerek yoktur

sayın nunikmakarios cevablarınız için cok teşekkür ediyorum
cok işime yarayacak
iyi günler

Arkadaslar merhaba,
Ben bankalardan devamlı olarak uzun vadeli döviz kredisi kullanmaktayım. Ama hesaplama yapamıyorum. Örneğin 5 yıl vadeli kredi alacağım. ilk 2 yıl anapara ödemesi yapmadan 3 ayda bir faiz ödemesi yapacağım. ve 24. aydan itibaren her 3 ayda bir hem anapara hem de faiz ödemesi yapmak istiyorum. yıllık faiz oranını sabit kalması koşulu ile (normal krediler gibi aylık faiz değil) ödeme planı nasıl oluşturabilirim ve ayrıca ödeme planınında ödeme günlerini bankalardan bana verilen ödeme günleri ile uyumlu olmasını istemekteyim. Böyle bir excel çok aradım ama bulamadım. Yardımlarınıza çok ama çok ihtiyacım var. Teşekkür ederim. Yukarıdaki örnek dosya açılmıyor.

Geri