• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Banka

Barons

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Ofis 365
merhaba

Bu forumdan hepimiz yararlanıyoruz..bir çoğumuz şahıslarını tanımadığımız forumdaki iyiliksever excel dostu arkadaşlardan gördükleri destekle gündelik iş yaşamlarında sorunlarını çözüyorlar.

Benim önerim; hiç olmazsa üye sayısını bilmiyorum ancak forumdan aktif olarak yararlanan arkadaşların aylık cüzide olsa bir ödemede bulunmaları.örnek: 10 TL vermek kimseyi fakir etmez.Belki çok bir şey olmasada bu fon forumdaki uzman arkadasların belki bazı sıkıntılarına merhem olabilir diye düşünüyorum.
Not: Bu yazıyı tamamen kendi insiyatifimle yazdım.Forumdan şahsen kimseyi tanımam.Sadece 4-5 yıldır yararlanan bir kardeşiniz olarak yazdım.Kimsenin aklına başka bir şeyde gelmesin.
Yanlış bir girişimde bulunduysamda forum moderatörlerinden peşinen özür dilerim.

Sn Barons,

Bunu söylemek bana düşermi bilmiyorum ama bilmeniz gereken burda Uzmanlarımızın bu işi tamamen gönüllü yaptığıdır. Hatta Altın üyelik ile foruma destek olan çok sayıda Uzmanımız vardır. İllaki yardım olsun diyorsanız Altın üyelik ile foruma katkıda bulunabilirsiniz.. Altın üyelik bir ayrıcalık değildir. Tamamen excele ve excel.web.tr'ye gönül verenlerin küçük bir desteğidir. Bilgi için alttaki linki inceleyebilirsiniz..

ALTIN ÜYELİK (Foruma Destek)

teşekkürler S.Yiğit
Aybaşında bende üye olacağım.

Geri