banka text dosyası oluşturmada yardım

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
Merhaba,

Geçen seferde açmış olduğum bu konu sonrasında gelen yardımlar eksiksizdi herkese çok teşekkürler. Diğer bir konuda yardım ederseniz sevinirim. Şimdi 2 farklı banka text dosyası hazırlama dosyası var (iş bankası & ziraat bankası) iş bankasında listede 100 kişi bile olsa 2 kişinin maaşını yazdığımda text dosyasında sadece yazdığım 2 kişiyi not defterine döküyor. Ziraat te ise isimlerin karşısında rakam olmasa bile tüm listeyi not defterine atıyor. Ziraat bankasına geçiş olduğu için bundan sonra onu kullanacağım. Aynnı iş bankasındaki gibi olabilir mi? Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Bu dosyayı Ziraat Bankasının hazırladığını biliyorum. Dolayısıyla makrolar şifreli.

Yapacağınız 2 şey var, ya maaş almayacak kişileri yazmayacaksınız ya da banka ile konuşarak programda düzeltme yaptıracaksınız ki buna bankanın özellikle Ziraat bankasının yanaşacağını hiç ama hiç sanmıyorum.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Merhaba,

Geçen seferde açmış olduğum bu konu sonrasında gelen yardımlar eksiksizdi herkese çok teşekkürler. Diğer bir konuda yardım ederseniz sevinirim. Şimdi 2 farklı banka text dosyası hazırlama dosyası var (iş bankası & ziraat bankası) iş bankasında listede 100 kişi bile olsa 2 kişinin maaşını yazdığımda text dosyasında sadece yazdığım 2 kişiyi not defterine döküyor. Ziraat te ise isimlerin karşısında rakam olmasa bile tüm listeyi not defterine atıyor. Ziraat bankasına geçiş olduğu için bundan sonra onu kullanacağım. Aynnı iş bankasındaki gibi olabilir mi? Teşekkürler.
Ben kendim farklı bir dosya yaptım kontrol edin

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2000 Türkçe
Ev:Excel xp Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
11.06.2022
Halit bey emeğinize sağlık dosyanız güzel çalışıyor ziraat bankası formatı ile karşılaştırma imkanı bulamadım henüz, excel sayfasını ziraat bankası ara yüzü gibi düzenleyip kodlar revize edilebilir mi acaba?
Teşekkürler.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Halit bey emeğinize sağlık dosyanız güzel çalışıyor ziraat bankası formatı ile karşılaştırma imkanı bulamadım henüz, excel sayfasını ziraat bankası ara yüzü gibi düzenleyip kodlar revize edilebilir mi acaba?
Teşekkürler.
Bu sadece farklı bir uygulama ama aynı işlemleri yapıyor.

Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2000 Türkçe
Ev:Excel xp Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
11.06.2022
Teşekkürler Halit Bey, Elinize sağlık.