• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Banka ekstrelerini otomatik indirme

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaşlar bir muhasebe biriminde çalışıyorum ve garanti yapı kredi gibi bankalardan 35 ayrı ekstreyi hesap numaralarını girerek tek tek excel formatında indiriyorum.bunu acaba bir makroyla otomatik aldırabilirmiyim.eğer yardımcı olursanız çok büyük bir zaman kaybını önlemiş olacağım.teşekkür ederim yardımlarınız için.

Arkadaşlar bir muhasebe biriminde çalışıyorum ve garanti yapı kredi gibi bankalardan 35 ayrı ekstreyi hesap numaralarını girerek tek tek excel formatında indiriyorum.bunu acaba bir makroyla otomatik aldırabilirmiyim.eğer yardımcı olursanız çok büyük bir zaman kaybını önlemiş olacağım.teşekkür ederim yardımlarınız için.

arkadaşlar lütfen yardım'!!!

Sayın Forum yöneticileri neden cevaplanmıyor sorum acaba çözümümü yok sorunumun.

Sayın Forum yöneticileri neden cevaplanmıyor sorum acaba çözümümü yok sorunumun.

Sorunuzun cevabı yok gibi bu tür sitelerden veri almak için şifreleri bilmek gerekli ayrıca telefon numarasına mesaj geliyor bunların hepsini yapmak imkansız gibi gözüküyor.

sanıyorum ben böyle bir makro görmüştüm ama nerde bir bakayım

Son düzenleme:
Geri