• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Balans Hazırlama

Merhaba arkadaşlar, örnek bir dosya gönderiyorum. Userform vasıtasıyla bu verileri girmek istiyorum. ancak bir türlü beceremedim. Yardımcı olursanız memnun olurm.. Bir buton yardımıyla açılan user formda, Tarih, Borç, Alacak, Efektif Borç, Alacak haneleri aynı user form üzerinde veri aktarma ve kapatma butonları olsun. istiyorum. Ayrı bir sheeet sayfasında ise bu verilere göre formüllendirilerek (Formül şuan örnekte olduğu gibidir) günlük tarih girdiğimde o günkü kalan borç ve alacak bakiyesini bana vermesidir.. Yardım ederseniz memnun olurum..

Öncelikle Forumumuza Hoş Geldiniz diyeyim,

Biraz basit bir çözüm oldu ama size yol gösterebilir düşüncesindeyim.

Şunu soylemek istiyorum. Verilerin Giriş yapılacagı kısımları Listbox seçmişsiniz bunları Textbox larla değiştirdim.Bilginiz olsun.

Sn. kemal bey, yapmış olduğunuz basit de olsa benim için pek basit değil, bu konuda çok bilgim yok. Ancak benim işimi görecek düzeyde. Bundan dolayı size teşekkür ederim. Ancak.. Buton 1 e tıkladığımızda girdiğimiz verileri 78. satıra yazıyor. ve her girdiğimizi 78.satırdan işlem yapıyor. Alt alta sıralama gerçekleştirmiyor ve tarih USD olarak geliyor.. İkinci sayfadaki pek önemli degil. Buton 1 e tıkladığımızda Ara butonu bulunuyor. Gayet güzel olmuş emeğine sağlık. Altta arama yaptığımız tarihle ilgili açıklamalarda O tarihe ait 2. Kasa yekünü kısmının da bilgilerini göstertebilirmiyiz.. Emeğinize ve ilginize şimdiden teşekkür ediyorum.

Selam,

Bir altsatıra atla kısmını atlamısım dıkatsızlıkten dolayı ozur dılerım.

2.Kasa dediğiniz kısmı tam anlayamdım dosya ıcerısınde belirte bilirmisiniz.

Örnek tabloda yazdığım gibi sorunlarımda hallorsa tamam olacak.. Ellerine ve emeğine sağlık..

Birde ara butonuna bastıktan sonra aşağıda açıklamalı çıkan bölünde rakamlar noktalı çıkabilir mi..

Sn.Sovalye

Biraz gec cevap yazdım ama zanndersem çözümü sağladık.4 isteğinizi ise yapamadım ek'teki orneği inceleyiniz.

biraz garip bir soru olacak ama ben neden ek dosyaları indirip bakamıyorum, bi yardımcı olurmusunuz lütfen..

Geri