Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekli dosyada B sütunundaki hesap koduna göre genel bakiyesini hesaplatmak istiyorum.
Ayrıca B ve E sütunu birlikte süzüldüğünde değişen E ye göre bakiye hesaplatmak mümkünmü?
çok teşekkürler
arkadaşlar çok sağolun. Ben altta icmal şeklinde yani toplam rakam alarak bakiye hesaplamak istemiyorum. B sütunu tek başına süzüldüğünde hesap bakiyesini işlem işlem yani giren çıkan=sonuç ne ise bakiye sütununa yazmasını istiyorum. Ayrıca süzme işlemi B ve E sütunu birlikte yapıldığında yine aynı şeyi yapabilirmiyiz diye sormuştum.
Sayın Meslan ellerinize sağlık çok güzel olmuş
bütün süzmeleri kaldırdığımda yani listenin ilk haline geldiğimde
Adem Yılmazın mesela ilk iki hareketi toplamı yani 3 satır ve 5 satır toplamı
3.Satır=6,207.98
5.Satır= 0.02
Sonuç =6,208.00.-YTL olarak görünmesi gerekmiyormu
sadece Adem Yılmaz'ı süzdüğümüzde güzel o şekilde görünüyor ama
süzmelerin hepsini kaldırdığımızda genel görüntüde bu şekilde görünmüyor
Hayır ayın 6 sı 6.207,98 18 nde 0,02 daha alacaklı bu tarihte alacağı 6.208,00 oluyor. dolayısıyl hesap doğru.
Nasıl anlayamadım. eğer isteğine cevap vermiyorsa neler yapmak istediğini yaz tekrar gönder. Elimden gelirse yardımcı olurum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.